Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 16:55:20
|
|
|
|
rainbow
|
Mi imamo Romerja, zdaj že tretjega, za dve pupi; lupino posodili dalje, ta mlajša se vozi v srednji varianti, ta večja pa v oni ta tretji; Torej za tvojega Romer king quickfix ali kako že, zdajo tak še boljše. lp in varen nakup
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 17:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxi cosi priori
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 18:12:30
|
|
|
|
bubamara2
|
Maxi cosi priori, sps bo v redu (je cca 10.000 cenejši od xp-ja). Pa sedaj ga ima babycenter v akciji.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 18:29:02
|
|
|
|
hajdi21
|
Ga ima v akciji, ja..... Ga pa že od prvega dne ni za dobit!!!! Kao, zaloge pošle? In tako se v BC dostikrat zgodi.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 22:30:07
|
|
|
|
Dashenka
|
Romerja. Pred nakupom si obvezno poglej rezultate crash testov.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 22:58:34
|
|
|
|
Marogica
|
Romer, tu sploh ni debate. ko gre za varnost
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 23:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
concord trimax..od 9 do 36 kil sploh če je fant bl velike sorte. saj naše punce recimo pr 22 mescih v avtozic do 18 kg komi še stlačim pa ma 16 kil!
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 20.5.2006 23:28:44
|
|
|
|
PBJ
|
Romerja ...
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 9:10:28
|
|
|
|
Dejča
|
Romer king TS plus - je bil pa v akciji, tako da je prišel le tam okrog 40 jurčkov.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 9:35:48
|
|
|
|
Tejcika
|
Konec meseca maja bodo na internetni strani www.adac.de ( po njih povzema Motorevija ) objavljeni novi testi avtosedežev. Mi čakamo na to, da bomo kupli res varnega. Splača se pa kupovati prek e-bay, ker so sedeži precej cenejši kot pa pri nas!
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 21.5.2006 19:05:04
|
|
|
|
soncek&luna
|
roemer
|
|
RE: Kateri avtosedež priporočate? 22.5.2006 21:32:10
|
|
|
|
katja pv
|
Mi imamo Maxi Cosi XP. V igri smo imeli še Romerja King TS. Oba sta bila ocenjena najvišje na crash testu v letu 2005. Za maxija smo se odločili zato, ker je naklon za "ležeči" položaj malo večji kot pri romerju pa še cena je bila ugodnejša.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?