Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 8:50:30
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Kaj pa ko bi se z KAmikazo poročila in bi avtomatsko prevzela njegov priimek Drugače pa ne vem, kako je z menjavanjem in plačevanjem.
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 9:18:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa še zmeraj ceneje plačati tistih 11.000 SIT kakor pa poroko (in potem mogoče še ločitev).
|
|
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 9:37:12
|
|
|
|
MAREC06
|
Tudi jaz sem po razvezi vzela nazaj svoj dekliški priimek. Pol leta po pravnomočnosti sklepa o razvezi imaš čas, da brezplačno to urediš. Tako je bilo v mojem primeru.
|
|
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 9:53:35
|
|
|
|
dulcinea
|
Moja kolegica si je pred poroko spremenila ime. Plačala je nekaj čez 10.000. No potem je pa itak mogla tudi vse dokumente spremenit, ker je po možu vzela priimek pa tudi naslov je spremenila. A če se drugače pišeš, potem ne rabiš spremenit dokumentov? Samo zanima me, če katera ve... Kerensa, jaz bi se čimprej znebila priimka mojega bivšega, ker ne bi hotela, da me še kaj spominja nanj. Pa tudi, če bi tistih 11čukov komaj napraskala. (ker vem, da je zate to veliko).
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 10:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Madoniš, meni pred 6. leti ni bilo treba nič plačat - razen nove osebne, nove prometne, nove vozniške, novih kartic, nove zdravstvene in vseh teh stvari, kar je naneslo veliko več kot 11tisoč
|
|
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 10:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, definitivno nočem imeti več priimka po bivšem možu. Madonca, saj še poročnih fotografij nimam v stanovanju, kjer živim, da mi ne bi uničevale karme. Ampak na UE je ženska na okencu nekaj trapala, da moram plačati, čeprav sem ji govorila nazaj, da s pravnomočno odločbo o razvezi ni potrebno, v kolikor želim nazaj vzeti dekliški priimek, ki sem ga imela pred poroko. Za kakšnega drugega vem, da bi morala plačati. O tem, koliko me bodo pa dokumenti stali, pa raje ne razmišljam. Tudi Janu bom dala spremeniti priimek oz. mu bom poleg priimka po bivšem možu dodala še svojega. Tudi za to sem slišala, da za dodajo priimka enega od staršev ne potrebuješ privoljenja drugega starša (sploh pa po razvezi), ampak na UE je spet trapala po svoje. Očitno bo treba iti na CSD, kjer bodo odločili o tem, kako se bo Jan pisal, da bomo to potem speljali brez bivšega moža.
|
|
|
|
RE: Plačilo spremembe priimka 20.5.2006 15:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah nč... pol bom pa bivšmu vrat zavila, pa bo... pol mi pa ne bo treba nobenga nč vprašat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?