|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALI BUDITI?
19.5.2006 10:58:01   
CERT
ŽIVJO, MENE PA ZANIMA ČE VI VAŠE OTROČKE ŠE KAR ZBUJATE ZA HRANJENJE ALI PUSTISTE DA SE SAM ZBUDI! MOJ IMA 3 MESECE, 64CM IN 6260g. se pa bojim da bi mela manj mleka če bi ga pustila spat, posledično bi bilo verjetno manj obrokov?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALI BUDITI?
19.5.2006 11:03:18   
mia-2
Men so rekli da ga naj čez dan kar zbujam za hranjenje  ponoči pa ne.

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 11:03:45   
Anonimen
Nikar budit! Glede na številke se otrok lepo razvija. Tudi če ga boš pustila spat, prav gotovo kar naenkrat ne bo spal 10 ur skupaj, če je bil prej navajen na 3 oz. na toliko, na kolikor si ga budila.user posted image

(odgovor članu CERT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 11:04:58   
muki1
Za božjo voljo, pusti ga spati, naj si sam ustvari ritem spanja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 11:08:24   
ZARA
Ne.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 11:30:22   
flecker1
Za prvi mesec mi je bilo potrebno zbujat ponoči, sedaj pa ne več, je stara 6 tednov, pustim da se sama zbudi, ker lepo pridobiva na teži. Kot vidim, tvoj user posted image tudi, zato kar pusti spati ponoči. In tudi podnevi naj sam zbuja. LP

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 11:39:29   
srki
Meni je patronažna tudi rekla, naj ga podnevi kar zbudim, da bo imel "redno" hranjenje.user posted image Mogoče sem to naredila dvakrat, potem pa sem ga pustila, da spi, je pač jedel kadar je hotel in spal, kolikor časa je hotel. Meni se je preveč smilil, da bi ga budila.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2006 12:08:04   
Anonimen
Tudi jaz ti priporočam ,da otroka ne zbujaš.
Naš sinek spi celo noč že od svojega 2 meseca.Spi pa od 10-12 ur ponoči brez zbujanja.
Če otrok lepo pridobiva na teži se ga pusti ajčkat.
Zbuja se ga v primeru,če izgublja težo ali pa je ista torej da se ne redi

(odgovor članu mia-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2006 12:09:35   
jota
Moja user posted image je bila rojena štiri tedne prezgodaj in so mi v porodnišnici rekli, da naj jo zbujam in hranim na tri ure. Ponoči je nisem zbujala odkar sva prišli iz porodnišnice, podnevi pa tudi zelo kmalu ne. Zdaj pri 2,5 mesecih, je več kot podvojila svojo porodno težo in tudi ustvarila si je svoj ritem. Moje mnenje je, da če je otrok lačen, se bo že sam zbudil. Sploh pa, če lepo napreduje, ni panike.

Uživajta in čim manj kompliciranja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2006 12:47:50   
TONČI.
Za hranjenje in kopanje ne smeš NIKOLI bodit otroka. Za nič ga ne smeš buditi.

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2006 12:57:34   
bskrle
JA, če ima otrok nizko porodno težo in počasi napreduje.
Tvoj po merah sodeč ni tak, torej naj spi.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2006 13:25:11   
Bonnie_RR
Sem proti bujenju za hranjenje. Otrok se bo že sam zbudil, ko bo lačen.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2006 13:43:42   
irena111
se pridruzujem vsem ostalim. od zacetka sem bila tudi sama zaskrbljena nato pa smo se navadili in sedaj smo vsi zadovoljni ko spanckamo od 20:00 do 5h brez nocnih sprehodov. uzivajte v spanju!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2006 14:12:13   
sazi
v tem primeru se strinjam z bonnie_, saj je otrok že dovolj star
ni pa res, da se otrok vedno zbudi, če je lačen - v prvih tednih ni tako, zato jih je na začetku potrebno zbujat, pri treh mesecih pa zagotovo ne

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.5.2006 9:01:20   
lumpy
Cert,
glede na to da je stara že 3 mesece, mislim da je ne rabiš več buditi, če ti potegne kakše pol urce ali urco naprej, sedaj je že namreč tako velika, da približno že ve kakšen ritem je in ti ne bo zamenjala dan za noč, če se tega bojiš, glede na težo pa se sploh nimaš kaj bati.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.5.2006 10:55:54   
dory
A da se priporocajo zbujanje...na ta je pa dobra...otrok naj se ne bi zbujalo,razen v primerih kaksnih zdravstvenih tezav...mojega recimo naj bi tudi zbujala,ker je bil nedonosen in zahiran...po parih poskusih sem to opustila,saj je bil mali le razdrazen, jedel pa potem tako ali tako ni...

Za 3m starega otroka se mi pa zdi res cudno,da bi se ga budilo za jest...user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.5.2006 19:48:15   
zoya24
Jaz ga v tem obdobju nisem več zbujala, niti čez dan, niti čez noč (no sej ga nikoli nisem niti rabila user posted image ). Mleka boš imela dovolj, nič bat. Ti ga kar pusti spati.

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?