|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZMEDENA
18.5.2006 22:00:05   
MIASE
Hej!   user posted image     Ker sem nova najprej en pozdravček vsem uporabnicam foruma.
 Sem v 4.tednu user posted image in imam težavo z izcedkom. Še nikoli nisem imela vnetij oz. kakršnihkoli ginekoloških težav, sedaj pa se mi je pojavil svetlo rjav sluzast izcedek. Resda ga ni skoraj nič...komajda opazen, me skrbi. Ali je kdaj katera imela podobne težave? user posted image Nočem paničarit samo prepričala bi se rada, da je vse OK.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZMEDENA
19.5.2006 7:10:16   
Naja30
Najprej čestitke za user posted image user posted image !!!
Rjav izcedek vsekakor ni ok, še posebej če si čisto čisto na začetku. ti predlagam, da uporabiš iskalnik, ker o tem je bilo pa res že veliiiiiiko napisano. Lahko tudi pokličeš G, samo ne vem kaj bi lahko naredil tako zgodaj. mogoče bi ti dal tabletke za preprečevanje krvavitve. user posted image

(odgovor članu MIASE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 8:19:36   
pikicaa
Jaz sem ga tudi imela v 3. tednu nosečnosti. Čez kakšen dan pa sem še zakrvavela pa se je vse dobro izteklo. Zdaj sem že noseča 38 4/7. Tako da ne preveč paničarit. Pojdi do G in ti bo predpisal tablete do 12t.

Veliko sreče v user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 11:42:28   
coolbabe
to je lahko več stvari od vgnezditvene krvavitve do grozečega splava.

Če imaš zraven še kakšne krče potem pojdi takoj k ginekologu, ker pri meni so bili prvič še krči zraven in se je vse končalo s spontanim splavom v 9t, drugič pa isto v 9t rjav izcedek in sem bila 3 dni v bolnišnici zaradi grozečega splava no pa se je tokrat bolje izteklo in sedaj sem v 35t.

Naj ti ne bo odveč it za ziher k ginekologinji, upam da je le prehodna zadeva.

(odgovor članu MIASE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 11:46:29   
severnica77
Tudi jaz sem imela rjav izcedek okoli 5t. Šla na urgenco in so me dva dni zadržali v bolnišnici. Lahko je veliko stvari, kot so že napisale moje predhodnice (grozeč splav, izvenmaternična nosečnost, vgnezditvena krvavitev - čeprav je zanjo že malo pozno, ...) ali pa čisto nič nevarnega.

V teh primerih ponavadi predpišejo progesteron in počitek ter bolniško.

Držim pesti, da je vse O.K.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 20:19:53   
MIASE
Hej! Ravnokar sem iz urgence. Preveč me je zaskrbelo in sem se šla pokazat čist preventivno. Skratka ko me je pregledla je rekla da čisto malo krvavim-skoraj nič, da bi morala s povečevalnim pogledat in da je krvavitev na začetku velikokrat prisotna. Edini problem je, ker spontanega splava ne moreš napovedat, drugače je pa rekla da je plodek normalne velikosti in da je lega normalna. Priporočala mi je počitek in napisala recept za Buscopan ( za vsak slučaj če dobim krče). Moram rečt, da mi je kar malo odleglo, saj nisem vedela zakaj gre. Upam na najbolše. Pravtako želim vam nosečnost brez kakršnihkoli težav ali težavic. Fajn se imejte!user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?