|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEKOČINA IZ PRSI
18.5.2006 17:35:56   
Anonimen
POZDRAVLJENE!
MENE PA ZANIMA KDAJ V KATEREM TEDNU VAM JE IZ PRSI ZAČELO NEKAJ KAPLJATI, IN ALI JE TO KAJ NAROBE. MENI SE TO PONAVLJA PREDVSEM PONOČI, ZJUTRAJ PA SE ZBUDIM Z MOKRO MAJICO.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEKOČINA IZ PRSI
18.5.2006 18:48:35   
Zasanjana
Meni se je pojavljalo proti koncu nosečnosti.. to je mlezivo in s tem ni nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 19:03:07   
borovnička
Jaz sem zdaj v 24. tednu in sem zjutraj začela opažat kako kapljico. Čez dan pa mi nič ne teče. Je pa tudi G rekla, da je to normalno in da je treba prsi na miru pustit (beri: ne stiskaj bradavičk).

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 20:00:48   
kati*
meni se je že pri 24t na morju po plavanju ... pol je bil 1 mesec mir ... pol pa precej redno do konca nosečnosti (v glavnem ponoči)

lp, K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 20:11:13   
Magi*
okoli 20. tedna. pridem iz trgovine in opazim, da imam dva mokra fleka na majici. jao mene, preden sem se zgruntala kaj pravzaprav to je in, da sem taka po svetu hodilauser posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 20:19:51   
melitkica
Meni se je začelo okrog 24. tedna in predvsem samo iz leve dojke. user posted image

LP

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 20:32:07   
jota
Meni je začelo tečt ven že v četrtem mesecu pa vse do konca nosećnosti. Zdaj po porodu pa teče še bolj user posted image .

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 20:48:27   
mojčca
V 20 tednu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2006 9:13:21   
milla
Meni se je začelo v 24. tednu. Teče predvsem ponoči in bolj pogosto iz desne dojke.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2006 17:41:41   
Alisa
Meni se je to začelo v 23. tednu in sem bila zlo prestrašena kaj je zdaj to? Vendar mi je gin. Da to ni nič hudega tko da sem se s tem sprijaznila in zdaj čez dan uporabljam blazinice, ker se zdaj tudi čez dan pojavi. Zvečer pa žal ne morem nič ker ne morem spat v modrčku. Tko da sem edino zaščitila posteljo z brisačo pod rjuho, ker je včasih tega kar veliko.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2006 23:41:17   
KODA
Jaz sem opažala v obeh nosečnostih,da sem imela zelo,zelo malo tega mleziva.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2006 17:48:43   
saraja
V 27.tednu, kakšne barve tekočine pa imate?

LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2006 10:41:13   
milla
Meni teče mlezivo rahlo mlečne barve. Pred enim tednom sem stala v kopalnici in sem prvič videla, kako je nastala kapljica, najprej ena potem druga...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2006 11:23:21   
saraja
Moja tekočina je rumene barve user posted image Je to kaj narobe?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2006 12:03:17   
Splet.Ka
Saraja, moja je tudi rumenkaste barve. Nisem zasledila, da bi bilo kaj narobe.user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?