|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha koža
18.5.2006 16:25:58   
Anonimen
    Kmalu po rojstvu so mi postavili diagnozo-neurodermitis (atopijski dermatitis). Sedaj sem noseča in sem opustila vsa zdravila (flonidan, kuterid), tako da sedaj preživljam prave more. Imam zelo suho kožo, na trenutke dobim fleke ("mehurčke
"). Koža me zelo srbi in lahko rečem, da se obremenjujem glede tega, kar vse skupaj še poslabša. Bila sem pri svoji zdravnici in mi je lahko svetovala samo mazanje z mastno kremo. Nato sem odšla do privat dermatologa, ki mi tudi ni znal kaj prida pomagati. Dal mi je sicer neko kremo, ki pa se mi zdi, da nima učinka. Verjetno, sem nepotrpežljiva. Moram povedati, da sem alergična na cvetni prah, hišni prah, mačjo dlako....

Ker si resnično želim, da bi se mi stanje izboljšalo, se obračam na vas, če ima katera podobne ali iste težave.

Hvala za kakršen koli nasvet.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suha koža
18.5.2006 16:55:42   
lana38
Moj sin je imel te težave, pa smo jih odpravili z bioresonanco. Ker pa si noseča, sedaj ne moreš na te terapije, ker v nosečnosti niso priporočljive. Ko boš pa rodila, pa lahko greš. Moj sin zdaj ne potrebuje več nobenih antihistaminikov in krem. Vse vrste alergij so mu pozdravili z bioresonanco. Edino alergije na sonce, ki jo dobi vsako leto na morju se s tem ne da odpraviti.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 17:09:50   
Anonimen
Hvala za odgovor Lana38. Nisem še slišala za bioresonanco. A mi lahko poveš, kaj več o tem. Kje se to opravlja, kako...

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 7:38:26   
darjatimci
Nisi nič omenila ali si alergična  na še kaj drugega,ponavadi je kombinacija še s hrano in je potrebna dieta.Glede na to,da omenjaš take težave s kožo bi ti morali narediti še kakšne teste,samo ne vem kako je v nosečnosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 8:10:11   
altati
ojla, jaz imam popolnoma enake težave.
zdaj sem noseča 18 tednov, v tem času sem obiskala vse-od dermatologa, alergologa, ....
edinio kar  mi pomaga je , da se po tuširanju, ko je koža še mokra, na debelooo, res na debeloo, namažem z mleko za telo.
in ko me zopet začne srbeti, to ponovim.
včasih kar nekajkrat dnevno.
to mi je svetovala zdravnica na golniku, in moram reči da res pomaga.
pa diete se držim in izogibam uporabe agresivnih mil-milo naj bo čimbolj naravno.
če želiš, mi piši na ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 9:36:18   
frrrr
jaz imam že po naravi zelo suho kožo... včasih zgledam kot kakšen kuščar, ki se lupi... sedaj pa je vse slabše...s težavo se ubadam tako, da ne uporabim vsak dan mila za tuširanje... kak dan se samo z vodo poplaknem, četudi moram zaradi tega 2x dnevno pod tuš... kožo si dobro osušim, vendar je ne drgnem... mažem pa se z ognjičevim mazilom

čeprav bi bil že čas, da tudi sama stopim do dermatologa, saj imam na rokah že prav grozno kožo (še posebej, če kakšen dan ne naredim oblog z ognjičem)... ampak kar odlašam, saj je drugače dokaj solidno, če pridno skrbim za rokice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 9:58:39   
lana38
Bioresonanca je nova metoda za odkrivanje in zdravljenje alergij. Atorpični dermatitis je ena izmed obilk alergije. Pri bioresonanci z aparato BICOM odkrivajo vrsto alergije in potem opravijo terapijo za odpravo alergije. Mi smo sina vozili v Rogaško Slatino k dr. Brigiti Niegelhel. Ne vem, če imaš, kje pri vas bližje še koga, ki se tudi s tem ukvarja. Tel. številka te v Rogaški Slatini pa je
03-819-06-90. Mogoče ti bo ona vedela povedati, če je kje kdo bližje tebi. Verjetno se ti strokovnjaki med seboj poznajo. V Nemčiji se zadnje čase poslužujejo odkrivanja alergij samo s to metodo. Zelo redko še delajo kožne teste, tako kot pri nas. Terapije z bioresonanco so pa samoplačniške. Ne vem pa kakšne so zdaj cene, ker smo mi zdravljenje zaključili lani avgusta.
LP

lana38

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 9:00:41   
Anonimen
Lana38hvala za podake. Ko bom rodila, se bom pozanimala in ukrepala. Upam, da mi bo vsaj omililo težave.

Hvala še enkrat.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?