muki1
|
Če si na bolniškem, predvidevam, da je nekaj narobe. Torej nisi ravno v stanju se ukvarjati z enoletnikom in se nositi s svojo nosečnostjo. Sploh če imaš rok šele decembra, lahko pride še do marsikatere nepredvidene situacij. Jaz sem začasno na bolniškem od ponedeljka in mi ne pade na pamet, da bi imela svojo dveletnico doma, saj mi je zdravnica predpisala počitek, kar je poleg otroka nemogoče. Otrok bi se poleg mene dolgočasil, saj res počivam. Ne morem tekat za njo, jo loviti, čepeti, sedeti in se kotaliti vse v eni minuti, kot je to vajena od mene. Edini privilegij, ki ji je dopuščen v času moje bolniške je ta, da jo zjutraj pustim dlje časa spati, ker je zvečer budna skoraj do devetih. Potem se malo pocrkljave, in namesto ob 7.00 je v vrtcu do 8.30. Ko pride domov je vesela, razigrana in dobre volje, mamica pa spočita, da si potem lahko vzamem čas za sprehod , ki mi ga je zdravnica tudi svetovala, pa se v miru posvetim svoji hčerki, jo malo pogugam v gugalnici, ji berem..... Je moja prijateljica imela podobno situacijo. Doma z novorojenčkom in dvoletnim otrokom. Zelo priporočam, če želiš hitro shujšati do kosti in se spremeniti v izčrpano in nervozno mamico. Saj ni bila nervozna do otrok, je zelo dobra mami, ampak tako na splošno. Veliko je bilo prepirov z možem, nezadovoljstva ob zavedanju, da vse gre mimo nje, ker enostavno ne more drugega kot skrbeti za svoja dva sončka....
< Sporočilo je popravil muki1 -- 18.5.2006 12:56:24 >