|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje pri 8 in pol mesecih
18.5.2006 12:00:30   
Badeja
Pozdravljene!

Moj sinček je star 8 mescev in pol. Naše spanje zgleda prbl. takole. Čez dan 2x 20- 30 min, če je sreča je tudi 3x. Zvečer gre spat okoli 19.30 - 20.00 ure. Potem pa se od 1- 3 ure zjutraj zbudi oz. prebudi in je 2 uri pokonci. Nato gre spat in spi do 6.00- 7.00 ure, če je praznik 7.30 user posted image . Da ne izpustim 20x vstajanja ponoči, da ga obrnem nazaj na pojštrček, ker ponavadi se vrti kot vrtalka po posteljici in so nogice pri glavi, gledajo ven iz posteljice... ali pa dudica.
Po tem ko 3 mesece in pol nismo spali ponoči niti minute, zaradi alergij, ki so se zdaj hvalabogu umirile, pa to.

Kako pa kaj vi spite?

Mislite, da delam narobe, ko ga vzamem ven iz posteljice, ga dam najprej na posteljico, da se razigra, nato pa ga prbl. 1 uro nosim, da zaspi?
Še je katera, ki spi tako dosti kot mi? Ni mi jasno zakaj se ponoči čisto prebudi. Kaj bi lahko bil vzrok?

Hvala za odgovore!

LP

Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje pri 8 in pol mesecih
18.5.2006 12:14:46   
Anonimen
Naš sinček spi že od 2 meseca vso noč.
delaš narobe ja,ker pustiš da se igra in ga vzameš ven,potem pa še nosiš 1 uro Halo...
Ko se ti zbudi pojdi zraven njegove posteljice in ga božaj po glavi in mu poj.Ne vzemaj ga ven in ne pustit da se igra to je napaka.Moraš mu pokazati da je noč za spanje in ne za igranje

(odgovor članu Badeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 17:26:05   
soncicaT
Barbara..samo en neumesen nasvet...

Enkrat sem bila na predavanju enega zelo dobrega bioenergetika...in je povedal, da marsikateri starši delajo narobe ko otroka ponoči popravljajo v postelji. Saj otrok je še toliko bolj senzibilen in on se obrne tako kot njemu paše....in če tvojemu user posted image  paše druga lega, postavita/obrnita posteljico drugače...mogoče bo bolje spaluser posted image .

Postelja naj bi bila obrnjena proti severu, nikakor ne proti vzhodu!

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 17:52:52   
bebe&jaz
No, pri nas je pa takole:
Sinko je star prav tako 8,5 mesecev. Čez dan spi v zadnjem tednu 1X 2 uri in npr. danes še 1x pol ure. Ampak na to itak ne morem vplivati, koliko bo čez dan spal. Ko je zaspan,  ga pač dam spat... Zvečer je za umret zaspan in tudi takoj zaspi okoli 20-h oz. 20.30. Tako je že kar nekaj časa, kakšne 3 mesece. Že od 3. meseca se ponoči ne dojimo več in zvečer dobi za večerjo žitno kašico, že od 5 meseca. Vendar ponoči spi različno. Nekajkrat (10 X) je tudi že prespal noč. V zadnjem tednu, npr. se prebudi okoli polnoči (joka, mu dam dudo in spi naprej) in potem okoli 3-h. Takrat je poponoma buden (beri: stoji v posteljici, ko pridem k njemu). Brez besed ga položim nazaj v posteljico, mu dam dudo, ga božam,... Vendar ne rata vedno. Včasih tudi 2 uri ne zaspi nazaj. Pa ga nikoli ne vzamem iz posteljice ali prižgem luči ali karkoli podobnega. Nikoli nisem. Pa se kljub temu prebuja čez noč... Bo že! Tudi naše bebe bodo (tako kot mi!) enkrat že pogruntale, da je super fino spat in takrat bo še večji luksus!

Pa lepo noč vsem!

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 18:40:12   
Anonimen
Ponoči se nikoli ne igramo. Punčka poje, potem pa spat naprej. Jaz ga ne bi jemala iz posteljice in se igrala z njim. Verjetno pa se je zdaj že navadil, da je tudi ob 3 ponoči ura za igranje & ga bo treba nekako odvadit.

Tudi premikala po postelji ga ne bi, razen če je nevarnost, da bi se zadušil. Če se udarja v ograjo, poskusi "obložiti" posteljo z blagom(ne vem, kako se točno reče tej stvari).

(odgovor članu Badeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 20:46:44   
tincci
Naša ima podobne fore. Spat ob devetih, od dveh stokanje pa rahel jok, jo vzamem ven, malo povleče joško, podreva kupček in potem je budna. Jo dam ležat zraven mene in potem se ji dve uri dogaja, poje, lovi nogice,... Sem jo dala tudi že nazaj v svojo posteljico, pa je bil vik in krik. Potem pa zaspi in ob šestih je jutrouser posted image Pa tudi nisem dost pametna. Zdaj je šel pa dragi v drugo sobo in sem mu jo zadnje par dni prinesla ponoči in je malo stokala, potem pa zaspalauser posted image Pri meni je pa veselica, pa jo tako kot on ignoriramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?