|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   barvanje las
18.5.2006 9:15:20   
Anonimen
Si je dala katera v zadnjem trimesecju barvat lase? Kaksne izkusnje imate? Je to sploh se primerno ali je bolje pocakat na cas po rojstvu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: barvanje las
18.5.2006 9:17:20   
kofetek2010
ja itak

zakaj ne bi bilo več primerno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 9:21:33   
maks
Zakaj bi pa bilo neprimerno; ti se kar daj, če si to želiš.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 9:21:57   
Naja31
Valjda da lahko. To so neumnosti.

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 9:22:01   
lelaval
Če se boš pobarvala na rdečo, bo dojenček rdečelas. user posted image user posted image
Nič jim ne škohi. Jaz sem se vse nosečnosti barvala (valjda, da sem hotela bit urejena nosečka user posted image ), pa nobenemu otroku nič ni škodilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 9:22:55   
milla
Tudi jaz si jih bom. Saj tudi dr. Pušenjak pravi, da barvanje las ne škodiuser posted image .

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 9:35:09   
cukerček
JAZ TUD MISLIM DA NIMA KAJ BIT, SAMO LAHKO, DA TI BARVA NE BO PRIMLA ENAKOMERNO. KAJ DRUGEGA PA SE NIMAŠ BATuser posted image

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 9:41:13   
KODA
Jaz sem se tudi barvala,brez problema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2006 10:21:18   
Ro-La
jaz grem jutri na barvanjeuser posted image ...no, če ne rodim prejuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2006 10:22:25   
Tosika
Barvanje las mora bit........da se ne bo naš malček ustrašil, ko na bo prvič zagledal....user posted image user posted image

Odločitev imeti otroka pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2006 12:19:47   
meri
Jaz sem nosečka,pa še frizerka povrhu in ti povem,da je v tem času na glavi vse mogoče in dovoljeno.Tudi barva bo prijela lepo ion enakomerno,če bo seveda nanešena vreduuser posted image .Pa veliko lepih frizur želim vsem nosečkam,saj je to obdobje,ko moramo biti najlepše,predvsem zase!!!

(PDP 4.10.2006)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2006 12:45:18   
puncica
Ja 14 dni prej sem šla po 2 letih k frizerju na barvanje in striženje, po moje ni problema, ti kr pejt.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.5.2006 14:33:37   
SaaS
Jaz imam čez dva tedna rok. Prejšnji teden pa sem se šla postriči in delat pramena, nisem se ravno barvala no ampak mislim, da je približno isto.
Tudi v prejšnji nosečnosti sem šla dvakrat.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 16:46:11   
Anonimen
Ne, sej razumem skrb bodočih mamic, ampak,joj, taka vprašanja me tako nasmejejo user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi ena barva za lase lahko tako škodovala...Kaj pa onesnažen zrak, ki ga vdihavamo, izpušni plini avtomobilov, parfumi, laki, barve, kreme s katerimi se mažemo....? Mene bi bolj skrbelo za zaužite E-je (barvila, arome, ojačevalci okusov...) v margarini, ketchup-u...Ne, to pa nobeno ne skrbi.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.5.2006 19:21:00   
Anonimen
Lelaval: upam da se hesaš ko si rekla da če se pobarvaš na rdečo bo otrok rdečelas?!

< Sporočilo je popravil tinyP -- 18.5.2006 19:32:57 >

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.5.2006 22:43:57   
frrrr
mene je tut skrbelo kako je z barvanjem in sem vprašala ginekologa, če je to med nosečnostjo dovoljeno ali lahko plodu kaj škoduje. Njegov odgovor je bil: kaj boste jedli barvo, da me tako sprašujete user posted image

super ginekologa imam... nč paničen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2006 7:09:50   
SaaS
TinyP, jaz sem si dala blond pramena in je zdaj tudi sin blond. Tako, da po moje to kar drži, kar je napisala lelaval. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2006 8:14:11   
A_A
Ha, jaz ko sem šla na 1. pregled v nosečnosti, mi je G rekla, da naj zdravo živim, da naj si ne barvam las ipd.. Jaz sem bila čisto šokirana, ko mi je to rekla. user posted image  Halo, a smo v srednjem veku, al kaj?!???!
Le kako lahko barva za lase škoduje otroku, to bi pa res rada vedla user posted image

Jaz se normalno barvam in vse ostalo, kar mislim, da spada pod osnovno osebno higieno vsake sodobne ženske!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2006 8:21:40   
Anonimen
Jaz močno upam,da se hecate s takimi izjavami.Mislim,da nisem edina.user posted image

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2006 9:31:02   
frrrr
če dobro pogledaš te poste o barvanju las in barvi las novorojenčka, opaziš na koncu smailije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?