|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testiranje in dieta
17.5.2006 22:40:34   
Majabo
Prebiram stare forume, raziskujem po netu,...pa sem vse bolj zmedena.

Mladicka - 12m- sem imela na testiranju za alergijo, zdaj cakam rezultate in se ucim kuhat po njegovi strogi dieti. Vsako jutro ga malo s strahom slecem, ker upam da je koza ze kaj boljsa, zaenkrat se ni.

Zanima me, ali vse otroke testirajo na iste stvari in kaj ugotovijo po krvnih testih pri prvem obisku alergologa. Jajca,mleko, gluten, se kaj?
Sedaj mu dajem rizevi mleko, sprejel ga je dobro ampak zdi se mi tako nehranljivo, kako pa bo mali dobil kalcij?

in se nakaj....vsebuje pira gluten...ali ne?

ko dobim rezultate testiranja lahko stvari ki bodo negativne uvedem nazaj na jedilnik ali ne???

pa saj sem rekla da sem zmedenauser posted image

LP
T.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testiranje in dieta
18.5.2006 7:51:23   
darjatimci
Žal ni tako enostavno in vse,ki smo to na začetku dajale skozi se nam je vse obrnilo na glavo.Mi smo na dieti eno leto in pol v tem času se nam mleko približuje meji 0,35, jajce je negativno(ampak smo ga počasi uvajali in ni težav),zgodnji in pozni pelodi so tudi negativni,ampak se nam je pa zvišala pšenica.user posted image Testirajo najprej kožno in potem kar je pozitivno še krvno za dokončno potrditev(testi so lahko tudi lažni) z dieto se veliko popravi, nam se je,ni težav s kožo pa tudi kašelj se je umiril.Tudi jaz kupujem rižev nadomestek ampak s kalcijem. Lahko rečem,da te čisto razumem kako se počutiš,ko ti dajo navodila za strogo dietouser posted image .Meni je veliko koristnih nasvetov dala dietetičarka.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testiranje in dieta
18.5.2006 20:13:38   
Majabo
saj ravno to....
po nekaj urnem cakanju na pediatricni v lj (madona imajo zakurjeno!!) sem ko sem prisla na vrsto polovico stvari pozabila vprasat
dohtarca je bila pa tudi bol zaposlena s svojim diktafonom kot z mano

na moje vprasanje kaj naj naredim ker malega tako srbi da ponoci ne spimo, mi je odgovorila naj zasijem veliko majico na koncu rokavov da se ne bo mogel praskati
bo srbenje tako manjse???? kr neki!
od vas na forumu pa izvem za kaplice, sirup,....

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Notranja naravnanost

Jaz sem...

pozitivka (50%)

negativka (3%)

nekaj vmes (47%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!