|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana...
17.5.2006 21:35:34   
Anonimen
Ja, sej že v naslovu pove vse...sem imela danes pregled pri ginekologu, ki mi je dal prvo veselo novico, da PCO nimam več, je pa še večji problem nastal zdaj, ko mi je odkril pregrado v maternici, ki je že sama po sebi bolj srčaste oblike....ja, zdaj moram dat to terapijo skozi za 3 mesece, se pravi, lahko user posted image  resnično počaka, oz. mora....hudo mi je, ker kaj takega nisem pričakovala...tiste, ki ste to prestale in ko to prestajate še zdaj, dajte kakršenkoli nasvet...plisssss
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana...
17.5.2006 22:00:26   
Anonimen
Nati, izkušnje s pregrado v maternici nimam, lahko pa ti le rečem, da mi je hudo zate. Upam, da ti bodo ti trije meseci hitro minili. Malo na morje, malo sem ter tja, pa bodo okrog. Vem lažje je meni to govorit kakor pa tebi... Bi pa bila tudi jaz čisto na tleh, če bi izvedela isto novico kakor ti.

Lp, jjasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2006 8:53:39   
lana38
Nati!user posted image
Kakšno terapijo  za 3 mesece pa so ti predpisali za pregrado? PCO- a si imela kakšne tablete, da je izginil? Povej malo več, prosim.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2006 9:32:34   
LUNA06
Oj!
Tudi meni niso jasni tile trije meseci.
Če imaš pregrado (sama sem jo imela), se naročiš na histeroskopsko operacijo, s katero ti jo odstranijo, potem pa naj bi počakala dva ciklusa in začela delati na user posted image .Res pa je čakalna doba za to operacijo kar dolga, mogoče si imela tu te 3 mesece v mislih.U glavnem, meni se je stvar zavlekla za več kot 6 mesecev.Operacija sama po sebi pa ni prav nič hudga, za tri dni greš v bolnico in potem si še cca.10 dni na bolniški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 12:51:17   
Anonimen
Končno sem prišla do ginekologa, ki ga verjetno vse poznate...Aleksander Merlo...mu popolnoma zaupam!Zadeva pa je sledeča: da se stvari tam notri umirijo, mi je predpisal terapijo hormonskih tablet Lindynette 20, ki vsebujejo zelo malo hormonov in so predvsem namenjene za zaščito pred zanositvijo, ugotovili pa so, da so predvsem dobri pri raznih pregredah, tudi če te niso velike ali bolezni rodil, da pripomorejo, da se stvari umirijo. Skratka, te 3 mesece moram potrpet, potem imam pregled, da vidimo kako bo, potem pa, če bo vse vredu, delamo lahko takoj prvi mesec po tej terapiji na user posted image . Bistvo te terapije je, da imam 3 kao menstruacije brez ovulacije, pa bo mogoče pregrada sama izginila. Torej, upam, da bo šlo vse po sreči, saj sem se zelo veselila dopusta, kjer bova z mojim user posted image  resnično v miru pozabila na vsakodnevne skrbi in težave, ki jih trenutno oba preživljava...seveda sva imela resnično resnično oba interes, da bova med dopustom veselo user posted image  in posledično morda prinesla domov pikico user posted image , tko pa bo vsa stvar morala počakati. Da sem se rešila PCO, pa sem popila ogromno ogromno tekočine in od časa ovulacije naprej jemala folno kislino ( mislim, da smo nekje že imeli debate o vsem tem ).Tko, punce, hvala za vaše tolažbe, saj brez mojega dragega in seveda vseh vas tuki gor, mi je vse nekako drugače, že ko imaš občutek, da te vsi poslušajo. Več glav. več veuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 14:20:21   
LuLuna
IZVIRNO SPOROČILO: nati

... Bistvo te terapije je, da imam 3 kao menstruacije brez ovulacije, pa bo mogoče pregrada sama izginila

Bojim se, da pregrada na noben nacin ne more sama izginiti. Gre namrec za fizicno tvorbo, ki je prisotna od rojstva in jo je mogoce odstraniti le z operativnim posegom.
Najbrz pa je od pregrade same odvisno v koliksni meri lahko vpliva na moznost zanositve in morda jo ni potrebno odstraniti v cisto vseh primerih.
Sicer se pregrada imenuje tudi septum in ce zelis lahko (tudi) pod tem geslom poisces kaj na Internetu.

"Vec glav, vec ve."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 15:30:45   
LuLuna
Vec o pregradi ali septumu najdes tuni na MedOver netu in sicer med odgovori dr. Pusenjaka, npr. tukaj:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=80453&t=80453

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2006 9:32:09   
LUNA06
Tudi meni se zdi čudno, da bi pregrada kar sama izginila, ker gre za nekaj "trdega".
Je pa res, da je mogoče pregrada kriva, da ne moreta zanosti.Midva sva se s pregrado trudila 3 mesece, po odstranitvni pa je uspelo v prvo.

(odgovor članu LuLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?