|
NUJNO, SINA JE SOŠOLEC NABOKSAL V OBRAZ 17.5.2006 20:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo prosim za kakršnekoli informacije, nasvete, kaj naj naredim. Če ne bi prišla slučajno zraven, bi se za našega trinajstletnika lahko slabo končalo. Sin je sošolcu tako nesrečno vrgel žogo v glavo, da je temu priletela v obraz, ker je ravno takrat obrnil glavo. Po izjavi drugih otrok se je sin zelo opravičeval, a nič ni pomagalo. Tekel je za mojim sinom cca 50 metrov, ko ga je dobil, ga je začel z vso močjo boksati v obraz, v oči, nos,... Na srečo sem prišla jaz in ustavila boksanje. Ta sošolec je vroče krvi, za sabo ima že (tri leta nazaj) eno tako hudo poškodbo, takrat sošolke, ki je učiteljica sama ni mogla rešiti, pomagati so morali sošolci, da so ga zvlekli z nje. Takrat je že posredovala policija in CSD, ne vem pa, če se je šel zdravit. Skratka, rada bi dosegla, da gre ta otrok na kako terapijo, da ne bo tako agresiven, lahko bi se zgodilo danes, lahko se bo jutri, nekoga lahko ubije. Sinu se je vlila kri iz nosa, ima otečen in moder obraz in nos. Peljati ga nameravam k zdravniku. Glava ga ne boli, za zdaj, bolj ga skrbi, kaj bodo sošolci rekli. A ga naj peljem k dežurnemu ali na poškodbenega, prosim? A zdravnik sam prijavi policiji ali moram to narediti jaz? Moram kje zahtevati kako fotografiranje sinovega obraza zaradi kasnejšega dokazovanja? Lepo prosim za hitre informacije, čeprav jutri sin ne gre na končni izlet zaradi takega obraza in morebitne slabosti, bi vseeno radi šli čimbolj zgodaj spat.
|
|
|