|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samska mama po lastni izbiri
17.5.2006 14:37:08   
Colette
Zivjo!

Stara sem  40 let in ker menim, da zaradi starosti nimam vec casa, da bi cakala, da srecam primernega partnerja, sem se odlocila, da poskusam zanosit kot samska oseba.

Ugotavljam pa, da sem na tej moji poti precej osamljena in bi bila vesela, ce bi lahko poklepetala se s kaksno zensko, ki se je odlocila (vsaj v startu) za enostarsevsko druzino. Tu mislim na tiste, ki so (neplanirano) zanosile in se potem odlocile, da bodo same imele otroka in na tiste, ki so se odlocile (ali se trenutno odlocajo) za donorsko oploditev v tujini.

Ne iscem mnenj o moji odlocitvi ampak osebe v podobni situaciji - ker bi bilo fino malo deliti izkusnje.

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samska mama po lastni izbiri
17.5.2006 14:46:09   
Zasanjana
Pozdravljena.
Te čisto razumem in mislim, da si pogumna.user posted image
Sama sem bila v malce drugačni situaciji.Zanosila sem neplanirano pri 20ih in otroka nisem donosila.Potem sva se z partnerjem razšla in sem ugotovila, da sem zopet noseča.Bila sem v dvomih, a sem na koncu otroka obdržala.Ves čas sem v sebi vedela, da mojega sončka ne dam!Bilo me je strah, da bi se ponovila ista zgodba kot s prvo nosečnostjo, ampak se na srečo ni in tako imam zdaj triletno hčerko.Hm... malo sem zašla.user posted image
Bila sem samska in bivši partner ni niti hotel slišat za otroka, tako sem bila sama.Z otročkom sem se znašla in zdaj imam novega partnerja, ki je res tisti pravi in z njim pričakujem otroka.Upam, da se bo vse srečno izteklo, tako zate, kot zameuser posted image .Srečno!user posted image

(odgovor članu Colette)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

darila
Lelly28 RR

Koliko dobrih mož obdaruje vašega otroka?

3 (23%)

2 (42%)

1 (35%)

noben (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!