Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Samska mama po lastni izbiri 17.5.2006 14:37:08
|
|
|
|
Colette
|
Zivjo! Stara sem 40 let in ker menim, da zaradi starosti nimam vec casa, da bi cakala, da srecam primernega partnerja, sem se odlocila, da poskusam zanosit kot samska oseba. Ugotavljam pa, da sem na tej moji poti precej osamljena in bi bila vesela, ce bi lahko poklepetala se s kaksno zensko, ki se je odlocila (vsaj v startu) za enostarsevsko druzino. Tu mislim na tiste, ki so (neplanirano) zanosile in se potem odlocile, da bodo same imele otroka in na tiste, ki so se odlocile (ali se trenutno odlocajo) za donorsko oploditev v tujini. Ne iscem mnenj o moji odlocitvi ampak osebe v podobni situaciji - ker bi bilo fino malo deliti izkusnje. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Samska mama po lastni izbiri 17.5.2006 14:46:09
|
|
|
|
Zasanjana
|
Pozdravljena. Te čisto razumem in mislim, da si pogumna. Sama sem bila v malce drugačni situaciji.Zanosila sem neplanirano pri 20ih in otroka nisem donosila.Potem sva se z partnerjem razšla in sem ugotovila, da sem zopet noseča.Bila sem v dvomih, a sem na koncu otroka obdržala.Ves čas sem v sebi vedela, da mojega sončka ne dam!Bilo me je strah, da bi se ponovila ista zgodba kot s prvo nosečnostjo, ampak se na srečo ni in tako imam zdaj triletno hčerko.Hm... malo sem zašla. Bila sem samska in bivši partner ni niti hotel slišat za otroka, tako sem bila sama.Z otročkom sem se znašla in zdaj imam novega partnerja, ki je res tisti pravi in z njim pričakujem otroka.Upam, da se bo vse srečno izteklo, tako zate, kot zame .Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
darilaLelly28 RRKoliko dobrih mož obdaruje vašega otroka?3 (
23%)
2 (
42%)
1 (
35%)
noben (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!