Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj je pravi čas za drugega otroka? 16.5.2006 21:31:14
|
|
|
|
pinkiponki
|
Pomoje ni enega odgovora...vsaka ti bo rekla malo drugače. Jst sem mnenja, da je do dveh, največ treh let razlike najboljše. To pa zato, ker se baje otroka bolje ujameta, se skupaj igrata,...če je razlike več, je tudi ljubosumje večje in podobno. Jst sm bila prepričana, da bom imela naslednjega po vsaj štirih letih, sedaj bosta pa ravno 2 leti razlike in sem prav vesela, da bo tako. Tretji bo pa mal kasneje, upam, da bo , pa bomo tut nekako zrihtali, da ne bo prehudih razlik. Tko jst razmišljam
|
|
RE: Kdaj je pravi čas za drugega otroka? 16.5.2006 21:39:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst ne bi delala prevalikih razlik v letih. Torej, če se s partnerjem strinjata, potem kar začnita veselo delat na . Pa povej, ko bo ali
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kdaj je pravi čas za drugega otroka? 16.5.2006 22:39:46
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz sem skos govorila,da hočem tam okol4 leta razlike.Zdaj je pa ela stara 1 leto in me že grabi . Pa še v službi mam en šmorn.Sem sicer zaposlena za nedoločen čas ampak se je moja šefica na koncu porodniške odločila,da ne bo prenašala morebitnih bolnišk in bog ne daj še kakšne nosečnosti.No in mam časa 2m da si najdem službo . Tako da si zelo želim še enga škrata in potem nove službe .
|
|
|
|
RE: Kdaj je pravi čas za drugega otroka? 16.5.2006 23:19:44
|
|
|
|
žanai
|
Ojla! Ko si ga bosta s partnerjem želela in če bo to takrat mogoče. Ne oziraj se na druge, ker imajo vse razlike v starosti otrok tako prednosti kot slabosti. Imam 6 mesecev staro punčko... pa že sanjam o drugem knedlju. Če bi se dalo, bi imela čimprej še enega, pa bom morala še 1 leto počakati zaradi službe. Pozdravček!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Alkohol v času nosečnostihmm...Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?da, sem pila in me ni skrbelo (
7%)
Sem pila in me ni skrbelo (
3%)
Nisem pila (
56%)
Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (
34%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!