|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je pravi čas za drugega otroka?
16.5.2006 21:04:02   
lin
Pozdravljene!
Zanima me kdaj je po vaše najbolj primeren čas za drugega otroka, oz.kakšna razlika je dobra po vaših izkušnjah?
Naša Lin bo imela julija 2 leti zdaj pa me je primla neka volja da bi imeli še enega, pa nevem če si ga res že zdaj želim ali je to posledica ker imam trenutno v svojem krogu same nosečnice ki bodo prvič nekatere pa že drugič mamice.
Pa še neki, službo imam ampak ni redna ,pa si mislim če bom čakala da bo redna (če sploh bo) bo spet minilo dve, tri leta pa se bojim da me pol nebo več volja imet user posted image  ker bo prevelika razlika in marsi kdo mi pravi, napali še drugega pa boš že pol iskala ta pravo službo!
Kaj mi svetujete ve, glede na vaše izkušnje?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj je pravi čas za drugega otroka?
16.5.2006 21:31:14   
pinkiponki
Pomoje ni enega odgovora...vsaka ti bo rekla malo drugače. Jst sem mnenja, da je do dveh, največ treh let razlike najboljše. To pa zato, ker se baje otroka bolje ujameta, se skupaj igrata,...če je razlike več, je tudi ljubosumje večje in podobno. Jst sm bila prepričana, da bom imela naslednjega po vsaj štirih letih, sedaj bosta pa ravno 2 leti razlike in sem prav vesela, da bo tako. Tretji bo pa mal kasneje, upam, da bo user posted image , pa bomo tut nekako zrihtali, da ne bo prehudih razlik.
Tko jst razmišljam

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 21:39:26   
dulcinea
Jst ne bi delala prevalikih razlik v letih. Torej, če se s partnerjem strinjata, potem kar začnita veselo delat na user posted image . Pa povej, ko bo user posted image ali user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 22:39:46   
A-N-J-A
Jaz sem skos govorila,da hočem tam okol4 leta razlike.Zdaj je pa ela stara 1 leto in me že grabiuser posted image .
Pa še v službi mam en šmorn.Sem sicer zaposlena za nedoločen čas ampak se je moja šefica na koncu porodniške odločila,da ne bo prenašala morebitnih bolnišk in bog ne daj še kakšne nosečnosti.No in mam časa 2m da si najdem službouser posted image .
Tako da si zelo želim še enga škrata in potem nove službeuser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 23:19:44   
žanai
Ojla!

Ko si ga bosta s partnerjem želela in če bo to takrat mogoče. Ne oziraj se na druge, ker imajo vse razlike v starosti otrok tako prednosti kot slabosti.
Imam 6 mesecev staro punčko... pa že sanjam o drugem knedlju. Če bi se dalo, bi imela čimprej še enega, pa bom morala še 1 leto počakati zaradi službe.  user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 23:33:46   
lin
Punce hvala za odgovore.
Res bo najbolje da se z mojim dragim pogovoriva kaj si oba trenutno želiva in se tako skupaj odločiva kaj je za naju najbolje.
Če se odločiva za user posted image moram najprej nehati jemati KT pol pa kake 3 mes pavza in pol veselo na delo,ko pa bo test pokazaluser posted image  aliuser posted image boste pa itak med prvimi zvedle ali bo to v krtakem ali ne.
LP

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!