Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtrec Pod gradom ali Vrtača (Prešeren)? 16.5.2006 18:58:57
|
|
|
|
jagoda
|
Za Vrtačo vem, da je super. Drugega ne poznam.
|
|
|
|
RE: Vrtrec Pod gradom ali Vrtača (Prešeren)? 17.5.2006 6:43:24
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je hodil v Vrtec pod Gradom, enota Stara Ljubljana, v jasli. (Ne vem, če misliš to enoto, ko praviš točno pod Gradom.) Hodil je od 11 meseca pa do zdaj -18 mesecev. Zdaj sem jaz na porodniški (rodim v kratkem) in je z mano doma, ker teoretično ni možno, da bi ga vsak dan vozila tja in potem hodila ponj. Moram povedati, da sem bila tako navdušena nad vrtcem - predvsem vzgojiteljico in pomočnico, da mi je šlo kar na jok, ko sem ga jemala ven. Mali je tam tako užival, res se je vklopil in razumel z obema. Če res ne bi bilo sile, bi ga pustila te mesece v vrtcu, ampak žal ne gre. Jaz sem bila zadovoljna z vsem. S prostorom, prehrano, urnikom... Vrtec ima zadaj luštno dvorišče z igrali, kamor hodijo ob lepem vremenu, starejše pa vozijo (hodijo, da ne bo pomote) tudi na Grad. Najbolj važno se mi pa itak zdi, na kakšno vzgojiteljico in pomočnico naletiš. To imaš pa v vseh vrtcih verjetno možnosti, da je zelo v redu ali pa tudi ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?