Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 19:51:07
|
|
|
|
April
|
Moj je na začetku rad jedel samo navaden jogurt s 3,5 mm. Pa nič ni smelo bit notri, če sem hotela malo banane zraven pretlačit, že ni bilo več dobro. Zdaj pa kupujem take jogurte v katerih je poleg jogurta s 3,5 mm še 5% smetane. Skute mu pa ne dišijo preveč.
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 20:00:19
|
|
|
|
majibee
|
Naš je začel s skutkami od Ljubljanskih mlekarn - jih ma ful rad, jogurt pa navaden 3,5 v lončku zmiksan z banano ali marelično marmelado.
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 20:11:13
|
|
|
|
hubi
|
Lca junior (te ima najraje), navadna pasirana skuta s sadjem ali marmelado, navadni jogurt lca plus sadje, skutke od lj mlekarn. Od pudingov pa zmaga Lumpi.
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 20:34:26
|
|
|
|
Mala Vita
|
Navadna pasirana skuta in pa vanjo vmešano sveže sadje, skutke lj.mlekarn, puding Lumpi, navadni jogurt z vmešano banano,....
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 20:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko vas pa je?
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 21:08:39
|
|
|
|
mišelinka
|
Kaj pa mislite o jogurtu Activia? Men je ful dober, sam ne vem, če je primeren za dojenčka, glede na to, da deluje odvajalno?
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 22:34:46
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj ima zelo rad skuto od LM Junior... jogurta pa se mu se ne upam dat, ker ga jaz ne prebavljam ravno dobr
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 16.5.2006 22:44:19
|
|
|
|
Katja6
|
Danes je pri 7 mesecih (in še kak dan več) probal navadni jogurt od LJ mlekarn 3,5 (Merkatorjev).
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 17.5.2006 10:02:41
|
|
|
|
tincci
|
Danes je probala navaden jogurt od LJ Mlek in se namrdnila kot da je limono
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 17.5.2006 10:19:31
|
|
|
|
TVN
|
Mi smo tudi poskusili najprej samo z jogurtom LM 3,2, vendar ji ni šel prav v slast, je pojedla zgolj nekaj malih žličk. Potem sem vmešala skutko, pa ni bilo nič bolje, oziroma še slabše. No, včeraj pa sem ji dala Fruchtzwerge in je bilo njami! Potem sem poskusila zmešati (razredčiti) z navadnim jogurtom + skutko, pa spet ni šlo. Ni odprla ust. Očitno ji skuta sploh ne prija.
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 22.5.2006 22:16:49
|
|
|
|
tincci
|
A je katera opazila, da bi skuta zapirala? Namreč je tamala zaprta, pa sumim skuto al pa Aptamil, obojega prej še ni probala.
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 22.5.2006 22:35:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas (že iz Anžetovih časov ) kraljuje jogurt Čebelica Maja. No Tina je tega in pa LM 3,5 zmešan z banano ali mangom (da je malo slajše včasih nadrobim not kak "albert" piškot). Skute še nisva poskusili, definitivno ji bo pa najprej predstavljena navadna pasirana skuta (mogoče z dodanim svežim sadjem), pa "skuta nad sadjem" od LM (mislim da) se mi tud ne zdi tako zgrešena stvar.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2006 22:58:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile... 25.5.2006 22:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no,tako,da dodam še prehranjevalne navade naše čebelice. stara je 11mes.in ne je skoraj ničesar.še vedno se večinoma dojiva.sadja ne je nobenega.sem poskusila vse živo,kuhano,pečeno,surovo,sladkano,s smetano,v jogurtu,skuti...pa nič.tudi zelenjave ne je.no,razen bučk in korenčka.najreje ima pašto s paradižnikovo omako.ali govejo juho z rezanci in parmezanom.za zajtrk pa toust s sirom ali sirček in kruh.za večerjo polento na mleku ali kako žitno kašico (7žit in riž).to je vse,kar je zdrave prehrane. še najraje pa ima pico,brioše,čevepčiče!!! in podobno svinjarijo. aja,ker ni jedla nobenega svežega sadja,sem poskusila še razne frutke in hippe,in vse možne skutice in jogurte,kar sem dobila v naših trgovinah.vse je bilo bljak,kar želodec ji je obrnilo. sedaj hodimo v trst po plasmon kašice,jogurte in skutke in tega poje ful.in od vsega,kar smo poskusli,so tudi najboljše.fruhtzverge ali kaj je že je plastika proti temu... vmes pa se doji,na 4 ure,tudi ponoči.lepo rase in zdr.pravi,da se nimam kaj sekirat. pa ja,enkrat jo bo že minilo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Letošnji dopustMiška2006Kje si boste privoščili letošnji dopust?morje-SLO (
14%)
morje-tujina (
56%)
hribi (
5%)
toplice (
6%)
drugo (
4%)
si ga ne bom privoščil (
15%)
Število vseh glasov: 309Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!