|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile v u...
16.5.2006 17:31:04   
Anonimen
In katere imajo najrajši. Jaz bi drug teden začela kar s skuticami in jogurti. Stari pa smo 6,5m.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne jogurte in skutke ste jim ponudile...
16.5.2006 19:51:07   
April
Moj je na začetku rad jedel samo navaden jogurt s 3,5 mm. Pa nič ni smelo bit notri, če sem hotela malo banane zraven pretlačit, že ni bilo več dobro. Zdaj pa kupujem take jogurte v katerih je poleg jogurta s 3,5 mm še 5% smetane.
Skute mu pa ne dišijo preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 20:00:19   
majibee
Naš user posted image je začel s skutkami od Ljubljanskih mlekarn - jih ma ful rad, jogurt pa navaden 3,5 v lončku zmiksan z banano ali marelično marmelado. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 20:11:13   
hubi
Lca junior (te ima najraje), navadna pasirana skuta s sadjem ali marmelado, navadni jogurt lca plus sadje, skutke od lj mlekarn. Od pudingov pa zmaga Lumpi.

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 20:34:26   
Mala Vita
Navadna pasirana skuta in pa vanjo vmešano sveže sadje, skutke lj.mlekarn, puding Lumpi, navadni jogurt z vmešano banano,....

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 20:40:20   
Anonimen
Koliko vas pa je?

(odgovor članu Mala Vita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 21:08:39   
mišelinka
Kaj pa mislite o jogurtu Activia? Men je ful dober, sam ne vem, če je primeren za dojenčka, glede na to, da deluje odvajalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2006 22:34:46   
soncek&luna
moj user posted image  ima zelo rad skuto od LM Junior... jogurta pa se mu se ne upam dat, ker ga jaz ne prebavljam ravno dobr

Mami, pika moja!

(odgovor članu mišelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2006 22:44:19   
Katja6
Danes je pri 7 mesecih (in še kak dan več) probal navadni jogurt od LJ mlekarn  3,5 (Merkatorjev).

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2006 10:02:41   
tincci
Danes je probala navaden jogurt od LJ Mlek in se namrdnila kot da je limono user posted image

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2006 10:19:31   
TVN
Mi smo tudi poskusili najprej samo z jogurtom LM 3,2, vendar ji ni šel prav v slast, je pojedla zgolj nekaj malih žličk. Potem sem vmešala skutko, pa ni bilo nič bolje, oziroma še slabše. No, včeraj pa sem ji dala Fruchtzwerge in je bilo njami! Potem sem poskusila zmešati (razredčiti) z navadnim jogurtom + skutko, pa spet ni šlo. Ni odprla ust. Očitno ji skuta sploh ne prija.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2006 22:16:49   
tincci
A je katera opazila, da bi skuta zapirala? Namreč je tamala zaprta, pa sumim skuto al pa Aptamil, obojega prej še ni probala.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2006 22:35:20   
NinaŠ
Pri nas (že iz Anžetovih časov user posted image ) kraljuje jogurt Čebelica Maja. No Tina je tega in pa LM 3,5 zmešan z banano ali mangom (da je malo slajše včasih nadrobim not kak "albert" piškot). Skute še nisva poskusili, definitivno ji bo pa najprej predstavljena navadna pasirana skuta (mogoče z dodanim svežim sadjem), pa "skuta nad sadjem" od LM (mislim da)  se mi tud ne zdi tako zgrešena stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
22.5.2006 22:58:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2006 10:59:59   
chips
Pri nas tudi je jogurt Čebelico Majo,najraje ima Fruchzwerge(vanilijeva je zakon)!user posted image
Potem pa še vsake toliko časa kakšen Obsgarten(oz. kakšno različico tega).Kaj pa kuhate za kosilo za user posted image ??
Midve poskušava juhice,pa krompir (s korenčkom , z bučkami,..)Malo solate sva že poskusile,ji je tako pasalo ker je bilo kislo zaradi dlesni.Itd ,vsaki dan podobne stvari!user posted image user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2006 22:41:56   
Anonimen
no,tako,da dodam še prehranjevalne navade naše čebelice.
stara je 11mes.in ne je skoraj ničesar.še vedno se večinoma dojiva.sadja ne je nobenega.sem poskusila vse živo,kuhano,pečeno,surovo,sladkano,s smetano,v jogurtu,skuti...pa nič.tudi zelenjave ne je.no,razen bučk in korenčka.najreje ima pašto s paradižnikovo omako.ali govejo juho z rezanci in parmezanom.za zajtrk pa toust s sirom ali sirček in kruh.za večerjo polento na mleku ali kako žitno kašico (7žit in riž).to je vse,kar je zdrave prehrane.
še najraje pa ima pico,brioše,čevepčiče!!! in podobno svinjarijo.
aja,ker ni jedla nobenega svežega sadja,sem poskusila še razne frutke in hippe,in vse možne skutice in jogurte,kar sem dobila v naših trgovinah.vse je bilo bljak,kar želodec ji je obrnilo.
sedaj hodimo v trst po plasmon kašice,jogurte in skutke in tega poje ful.in od vsega,kar smo poskusli,so tudi najboljše.fruhtzverge ali kaj je že je plastika proti temu...
vmes pa se doji,na 4 ure,tudi ponoči.lepo rase in zdr.pravi,da se nimam kaj sekirat.
pa ja,enkrat jo bo že minilo...

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Letošnji dopust
Miška2006

Kje si boste privoščili letošnji dopust?

morje-SLO (14%)

morje-tujina (56%)

hribi (5%)

toplice (6%)

drugo (4%)

si ga ne bom privoščil (15%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!