Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 14:23:17
|
|
|
|
mynyka
|
jaz ga nimam...ampak ga ima ena moja prijateljica kar dolgo časa
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 17:30:34
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
jaz ga imam že 4 leta pa še vedno dobro dela. Poglej če so se tačke zaleple na psalni stroj, če ne jih malo zmoči in potem bo nehal skakat ker bo zlepljen na pralni stroj.
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 17:54:53
|
|
|
|
Lea
|
Pozdravljena! Tudi jaz imam sušilec že 3 leta na pralnem stroju in do sedaj ni bilo nobene panike , le da se med centrifugiranjem tudi sušilec malo trese - a paziti je potrebno, da so noge dobro pritjene na pralni stroj. LP
|
|
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 18:05:12
|
|
|
|
Dejča
|
Mi tudi imamo enega na drugem že pbl. 3 leta in je še vse na svojem mestu .
|
|
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 20:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
take vakumske priseske si lahko kupiš - nogice, da boš bolj mirna. Mi jih imamo in so super. Sicer res malo trese, skače pa ne.
|
|
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 20:25:21
|
|
|
|
pika_b
|
Preveri na Gorenje serevis, včasih se je dalo priseske za mogice pri njih kupiti.
|
|
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 20:42:12
|
|
|
|
MarijaPo
|
mi imamo enega na drugem in vmes izvlecno policko, da se da lepo kar direkt iz susilca zlozit perilo na njej kupili so nama ga (susilca skupaj s to policko) v bofu se mi zdi
|
|
|
|
RE: Sušilec na pralnem stroju? 16.5.2006 20:50:22
|
|
|
|
cicido
|
Pojdi v Big bang, kjer prodajajo nosilec, ki se ga namesti na pralni stroj ali pa v steno, ne vem tocno, ampak ti potem susilec ne bo skakal sem in tja. Ce te zanima, povprasaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.