|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako veš....
16.5.2006 10:14:46   
LUNA06
...da si imela SS oz. da bo do njega prišlo?
Mene zadnje čase dajejo čudne bolečine in pekočina ko grem na WC.
Kaj je vas bolelo, da ste vedele, ko ste imele SS, je biu tudi kakšen izcedek?Takega rjavega sem imela en dan.Sem pa v 7T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako veš....
16.5.2006 10:32:48   
KODA
Če te peče,ko greš na vodo,je lahko tudi z vodo,ali mehurjem kaj?Si se mogoče kaj prehladila?
Izcedke sem pa tudi jaz imela.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 10:42:38   
LUNA06
Ja lahko tudi, da sem se prehladila, sem bal an mrazu in vetru, čeprav nos je pa OK.
Kaj mi predlagaš, bi mogla do G?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 12:02:09   
pupika
Luna pojdi do G, jaz sem imela take težave ko sem imela IMN, pa sem najprej tudi mislila, da sem se prehladila, kasneje pa so ugotovili da gre za IMN.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 12:43:42   
cukerček
KU KU
ne moram ti pomagat iz lastne izkušnje lahko pa ti povem zgodbo prijateljice. v 3 mesecu je začutla močne bolečine v križu a se ni preveč ozirala na to. na isti dan popoldan je dobila rdeče rjav izcedek, poklicala ja svojo ginekologinjo, ki ji je svetovala naj počiva če pa do jutri izcedek ne zgine pa naj pride na pregled. bolečone v križu so nile vedno hujše, izcedek pa se  je čez noč prenehal. zjutraj je šla vseeno na pregled in zdravnica ji je povedala da je imela SS. Poslala jo je na ginekologijo, da jo ščistijo, kjer jo je najprej tamkajšnji zdravnik nadr kaj si današnje poce predstavljajo da so tak neodgovorne in sexsajo brez zaščite nato pa kot po tekočem traku delajo splave sploh ni opazil da je jokala še dalje se je razburjal nad nju češ če ni dovolj stara da bi vedla kako se zaščitit pred zanositvijo ne pa da potem pride in želi splav. ko je končno ftihno mu je v roke potisnila napotnico svoje ginekologinje in ko je videl da jo je po krivem obtožil je pogledal po čakalnici ostala dekleta ki so bila tam in dodal TO VELJA ZA VSE.
bolečine v križu so bili baje popadki.
vso srečo.user posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 17:07:57   
lana38
Kaj je bilo s prijateljico? Je prišlo do splava, ali so uspeli rešiti njeno user posted image ?

lana38

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2006 13:32:08   
cukerček
na žalost je takrat prišlo do splava a sta se s fantom dokaj hitro pobrala čez dva meseca znova zanosla in sedaj  že 4 mesece uživata ob lepi punčki.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2006 18:14:47   
lu155
bogauser posted image user posted image user posted image ampak user posted image zanjo ker se je tako hitro opomogla!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2006 20:46:10   
Anonimen
Jaz sem imela SS v 6T. Najprej 2 dni rjav izcedek, nato 2 dni krvav izcedek, potem se je ulilo kot bi imela zelo močno menstruacijo. Vmes so šli tudi za M nenavadno veliko kosi tkiva. Eno jutro celo kos kot za en moški palec. Prepričana sem, da je bila tam notri najina pikica. Trajalo je kar nekaj dni, čez en teden sem šla na kontrolo k G in je ugotovil, da se je vse očistilo samo, kar je tudi najboljše. Sedaj po enem mesecu še vedno čakam M in upam, da nama čimprej spet uspe.
Glede tebe pa mislim, da ni panike. Opazuj se in dokler ni krvi se nimaš zakaj sekirati. drugače pa si preberi odgovore dr. Pušenjaka. Meni je veliko pomagal z odgovori.
Srečno!

(odgovor članu lu155)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2006 14:45:15   
zmaja
Jaz sem imela najprej močne krče in zelo šibek rjavkast izcedek. Potem je bilo 2 dni brez kakršnih koli znakov, napakr sem začela ponoči krvaveti in imela zelo močne krče z bolečinami v križu (popadki). Ker sem se šele tisti dan vračala z dopusta, sem šla zvečer na urgenco, kjer sem dobila dabroston in spazmex in navodila za počivanje. Čez 2 dni sem šla do svoje ginekologinje po bolniško. Še vedno sem krvavela in imela krče. Ko sem prišla domov, pa sem na vložku zagledala gestacijsko vrečko in sem vedela, da je to to. Šla sem nazaj do G in ta je z UZ potrdila, da je res prišlo do splava. Potem sem pa dobila ergometrin za krčenje maternice in upamo, da se bo maternica na ta način sama ščistila. Ampak krči so pa obupni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?