Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno darilo za 1. rojstni dan 15.5.2006 16:07:56
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Peskovnik,tobogan,poganjalček,gugalnica.Tudi mi ne vemo kaj bi naši ša v rit utaknil .
|
|
|
|
RE: Kakšno darilo za 1. rojstni dan 15.5.2006 16:08:44
|
|
|
|
dory
|
Cist odvisn...kos za shranjevanje igrac, kak bon za h&m,....jst sem tistim povabljencem ki so nam nosili,takoj povedala,da ne maramo plasticnih igrac,niti plisa, bomo pa zlo veseli kake knjigice, traktorja, avta...to je to...
|
|
|
|
RE: Kakšno darilo za 1. rojstni dan 15.5.2006 16:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kahlo
|
|
|
|
RE: Kakšno darilo za 1. rojstni dan 16.5.2006 8:09:11
|
|
|
|
Pajaca
|
jaz večinoma rečem kaj za oblečt, vedno prav pride.
|
|
|
|
RE: Kakšno darilo za 1. rojstni dan 16.5.2006 11:51:50
|
|
|
|
mujcek
|
jaz bom kupila ravno ta mesec darilo za 1. roj. dan. Kupila bom bon v mercatorju, zraven bi pa rada podarila še nekaj čisto majhnega, toliko da bo lepše zgledalo. Kaj naj kupim zraven, kaj rabi enoletnik, pa stane do 500 sit?! ČE mene kdo vpraša kaj bi kupil bi rekla, naj da bon za trgovino v kateri kupujem, ali pa za pikapolonico, ali za BC... Potem pa ko vidiš da kaj rabiš greš in kupiš. Saj enoletni otrok še ne ve kaj je darilo in takrat si še lahko privoščiš nekaj takšnega..... Pri naslednjih roj. dneh bo pa treba nekaj po njegovem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 12:22:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.5.2006 18:46:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?