|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj vpis v vrtec
15.5.2006 14:16:15   
aneja1
A ketera mogoče ve, če je še kej prostora v jaslih  na Pobrežje?

Rada bi dala svojegauser posted image 11- mes. v jasli. Kdaj je vpis in kdaj dobiš odgovor?

Punce hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj vpis v vrtec
15.5.2006 18:51:29   
Anonimen
Če misliš Maribor, so vpisi v vse vrtce še ta teden. Kdaj bo pa odgovor user posted image  Pozabila vprašat. Pomoje kmalu.

Prostor trenutno ne igra vloge, ker se bodo šele formirale skupine za september.

Razen če bi ti dala user posted image  v jasli takoj?

(odgovor članu aneja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 20:30:13   
bobek05
Mi smo našega danes vpisali, ampak v jasli na Teznem, čeprav smo s Pobrežja. URADNI vpisi so še do petka (19.5.). Po tem datumu boš veliko težje dobila mesto v katerih koli jaslih - po moje bi prišla na čakalno listo. Če je še kaj prostora pa ne moreš izvedet, ker se greš vpisat in do začetka junija ne izveš če je bil sprejet ali ne - imajo prednost socialno ogroženi itd. Skratka takrat ti javijo (bi rekla, da pisno) in te povabijo na razgovor. V kateri skupini pa bo trok (v primeru, da je sprejet) pa izveš šele avgusta.

Midva sva šla gledat tudi v jasli na Griniču in sem vodjo jasli vprašala če je še kaj prostora.. Ona mi je rekla, da je ful naval, ko sem pa vprašala gospo, ki ureja vpis (v vrtcu zraven) pa je rekla, da tega še zdaj ne morejo vedet, ravno zato, ker ne veš če boš not ali ne...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2006 9:28:44   
tina104
Sicer ne vem za Pobrežje. Mi smo našega vpisali v enega izmed MB vrtcev. Vpis še poteka, v nekaterih vrtcih v okolici MB še celi maj, kolikor je meni znano. Najhitreje septembra lahko začne obiskovat jasli, če bo seveda sprejet. Sprejet so nam rekli, da skoraj zagotovo bo. Odgovor dobimo konec maja ali v začetku junija.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?