|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašice z vodo/mlekom
15.5.2006 10:13:00   
Reza
Sem zaznala, da nekateri kašice mešate z vodo, nekateri pa s svojim mlekom. Upam, da ni neumno vprašanje ampak: Ali gre to za iste kašice, ali se moram biti pozorna pri nakupu?
Pa še to: Ali z vodo mešate samo tiste, ki nimate svojega mleka?

29. decembra se je rodila naša Ava.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašice z vodo/mlekom
15.5.2006 10:21:14   
pravljica
jaz kupujem kašice, ki se mešajo z vodo - milupine (torej že vsebujejo adaptirano mleko), ne zato, ker nimam svojega mleka (še dojim a nimam načrpanega), ampak zato, ker ne kupujem adaptiranega user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 11:08:15   
Naja31
Jaz sem kupovala Hipove, ki se mešajo z vodo iz istega razloga kot pravljica.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 13:44:09   
bebe&jaz
Pozdravček!

Kašice so različne, ja, razen nekaterih, ki se lahko mešajo tako z vodo kot z mlekom. Tiste, na katerih piše, da se mešajo z vodo (in so milupine npr. rumene barve) že vsebujejo adatirano mleko in jim zato dodaš samo vodo, je pa tudi res, da te kašice vsebujejo tudi dodan sladkor oz. sladila. Zato sem sama svojemu dojenčku kupovala kašice, ki se mešajo z mlekom (večinoma v DM-u od Alnature). Na začetku sem si mleko črpala in jih delala s svojim mlekom, nato sem kupila adaptirano mleko in mu nekaj časa dajala mešanico mojega in adaptiranega mleka + kašice, zdaj pa kašico (večerni obrok) naredim z adaptiranim mlekom, ker ni več volje za črpanje. Je že velik fant (8 M).

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 23:06:23   
Talči
Ja, Hipp, Milupa (rumena in zelena škatla), Alete so npr. take, ki se mešajo z vodo, ker že imajo primešano mleko.
Večina Bebi kašic in Milupa v modri škatli pa se mešajo z mlekom.
Uporabiš svojega ali adaptiranega.
Jaz mojemu dam včasih tako, ki se meša z vodo, včasih pa tisto, ki se meša z mlekom, ker imam še zalogo svojega mleka v zmrzovalniku (na žalost bo čez kakšnih 14 dni pošla).
Se pa tudi midva še vedno dojiva (zjutraj in zvečer). 
Moram pa reči, da so kašice, ki jih delam s svojim mlekom bolj redke od tistih ki se mešajo z vodo. Seveda se držim recepta in mešam tako, kot piše na škatli. Včasih v svoje mleko zamešam tudi zdrobljene kekse (to je tako kot če bi kupila keksolino).
Ja točno, pa Podravka jih ima tudi.
Upam, da sem kaj pomagala.
LP
Talči

9.8.2005 sem prvič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me kliče Žiga.
31.3.2010 sem drugič dobila najlepše ime na svetu: MAMA. Tako me bo klicala LIna.

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 23:11:39   
poliloni
Mi imamo alergijo na kr.mleko in tako kupujemo kašive Alnatura (prosena, ovsena,...), ki jih mešamo z mlekom (Pregomin), saj tiste, ki se mešajo z vodo ne pridejo v poštev saj vsebujejo adaptirano mleko (v njem pa je kravje).
Kašice pa delam brez meric - torej stresem toliko kot se mi zdi in potem dolivam vodo,mleko ali kompot do željene gostote!

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.