|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi z partnerjem in njegovo mamo
14.5.2006 19:57:17   
Absolventka
Imam velik problem,zato vas prosim za kak pameten nasvet.
S partnerjem sva skupaj že dve leti,leto in pol pa živiva skupaj.
On je dosti starejši od mene,ima redno službo,jaz pa sem še študentka.
Pred mano je živel z mamo,ki pa je neznosna.Ko je zvedela zame me je obtožila kraje,da bi se me znebila.On me je takrat zagovarjal,vendar nikoli več po tistem.Problem je v tem,da ga njegova mama izkorišča in ga ima za "hlapca",jaz pa sem vedno v ozadju in se počutim kot njegova "ljubica" in ne kot  njegova partnerka.Vse v zvezi z njegovo mamo je na prvem mestu.Skoraj vsak dan hodi k njej,ko pa ne gre ga večkrat pokliče.Poskušala sem se pogovoriti z njim,na lepi ali grdi način,jokala,vpila pa tudi prosila sem ga že naj postavi meje.Za nekaj časa je to zaleglo potem pa je bilo spet vse po starem.Primer:Včeraj sva sexala in ko ga je vmes klicala mama je odšel na telefon ne da bi se oziral name.
Tako zelo ga imam rada a ne vem več koliko lahko še prenesem.Tudi že odselila sem se a me je moja ljubezen do njega pripeljala nazaj.Problem je tudi v tem da ne želim iti nazaj domov živeti, ker doma nisem imela nič svobode le kregali smo se vsak dan,tako da so bile razmere doma zame nevzdržne.

Prosim za kak pameten nasvet,ker več ne vem kaj naj naredim.user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi z partnerjem in njegovo mamo
14.5.2006 20:06:08   
pika74
Glede na to, da si še absolventka, sklepam, da si še mlada. Iz napisanega bi rekla, da fant še ni dovolj zrel in bo najbrž še dolgo trajalo, da bo postal samostojen. Pogovori se z njim in ga postavi pred dejstvo: ti ali njegova mama. Pojdita čimprej na svoje, če je le možno. Pri tvojih ne gre, pri njemu pa s tako posesivno taščo tudi ne bo šlo.

Šele, ko bosta na svojem, boš videla, če je pravi zate. Verjamem pa, da to osamosvajanje (beri - reševanje stanovanjskega problema) ni ravno enostavno.

Pa srečno!

pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Absolventka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 20:14:16   
Anonimen
Upam, da HARIBA ni odprla novega uporabniškega imena, da  nas na novo zeza.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 20:16:08   
Laubica
Jaz pa to malo poznam moja mama je imela takega mamimega sinčka ,njegova mati je bila grozno hudobna "baba"če je moja mama zbolela je ona še bolj samo da nebi bil pri nas ampak pri njejuser posted image To so taki user posted image  babji jaz ti samo rečem BEJŽI kolk te noge nesejo ker vem kako je mama trpela in izgubila borbo on pa je zdaj na stara leta samuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 20:17:22   
smrka
Vem da ti prekipeva, zakaj pa nebi enostavno drugic ko bos sla s fantom do njegove mame, enostavno pred njo povej, da te moti to kar si zgoraj napisala nam. Ocitno je na sina prevec navezana - to je lahko zelo motece zate. Probej, ce se ti zdi vredu moj predlog. Ce ne, se pogovori se enkrat s svojim dragim, v nasprotnem si poisci kako garsonjero al najemnisko stanovanje in se odseli od njega. Ce te ima rad se bo spremenil. Naj ve da si odlocna. Pa srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 20:17:33   
pika74
Ma ne štekam čist... a vidva ne živita pri njegovi mami. Praviš, da jo ves čas kliče in hodi k njej. Čudno...

Če je tako, potem mu razloži, kako se počutiš ob vsem tem in mu povej, kaj te ob tem moti. Če tega ne more sprejeti, potem ne bo šlo. Poznam namreč primer takega maminega sinka, ki nikoli ni odrastel. Vedno se je vračal nazaj k mami in tudi, ko se je poročil, se je še vedno vračal nazaj in potem je to pripeljalo do ločitve in še vedno jih videvam, kako se sprehajata mama in sin in zgleda bolj kot mož in žena. Ne vem, nekateri pač nikoli ne padejo z mame. Nekateri nikoli ne odrastejo. Samo ne žrtvuj se zaradi njega. Življenje je prekratko, da bi čakala, da se bo spremenil.

Povej, kar misliš in če ne bo šlo, obrni list in pojdi naprej brez njega.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 20:19:48   
Marogica
Mislim, da si "ujagala" maminega sinčka, kar je zelo težavno. Ker če je dosti starejši do tebe in še vedno skoči, ko mamica pomigne, je to pač mamin sinček. Odkrito povedano, ne vem, kaj naj narediš, kajti eno so čustva(ti), drugo pa realnost (npr. jaz). Ta dva pogleda sta pa čisto drugačna. Jaz bi na tvojem mestu vse slabe in dobre stvari tvojega partnerja napisala na papir(brez olepšav) in si to 3x prebrala ter se krepko zamislila. Tista stran, ki prevaga, tako bi se morala odločiti. Kajti živiš ne samo za danes, temveč tudi za jutri in pojutrišnjem.
Vprašanje je, če boš zmogla tako večno živeti, kajti dvomim, da se bo on še lahko spremenil, predvsem pa se ne bo spremenila njegova mama. Tu ni kaj dosti za razmišljat. On se pač enkrat mora odločiti: TI ali njegova mama.
Želim ti, da bi se zate ta mora čimprej končala, pa ne glede na izid.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 20:23:35   
KODA
Moj dragi je preden je prišel z mano skupaj,tudi živel sam z njo.Absolventka,tvoja zgodba je rahlo podobna moji.Tudi ona ni marala mene.Poslušala sem obtožbe,da zdaj ima mene,da na njo pa ne da nič....bla,bla,bla....pa take podobne izpade je imela.Midva sva pa še 5 let skupaj živela z njo.Seveda,ko je bil sam,ji je bil vedno na uslugo,nato sem ji ga pa jaz speljala.Ampak,moj je vedno, če me je kaj hotela blatit in zmerjat,potegnil z mano.Zato smo pa živeli v večnem prepiru.Nekajkrat sva se hotela odseliti,pa je preprosila,da sva ostala.Usodna napaka(najina).Takrat bi morala it,pa se ne ji pustit preprosit.Nekaj dni je bilo vredu,nato pa spet po starem.Šele ko sem tadrugič zanosila,je mojemu počil film in od takrat živiva sama.Ko sva bila še brez otrok,sem tudi jaz premišljevala,da bi se odselila nazaj domov.Ampak tam bi se pa potem počutila neugodno,ker bi sigurno kaj pod nos dobila poservirano....Najina ljubezen je še zmeraj močna,tako,da sem tudi to taščino maltretiranje prenesla.Še danes da moj dragi prvo mesto družini,šele nato je ona.To me je držalo pokonci,pa me še zmeraj.
Iz lastnih izkušenj ti povem,da to mora on pri sebi pošlihtat.Midva sva brez prepirov z njo zaživela šele,ko se je odselila 150 km stran,nazaj domov.Šele ko se je odselila,so se stvari normalizirale.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 20:25:46   
Absolventka
Leto in pol že živiva skupaj in sicer kupila sva del dvojčka.
Hiša je vse lepo in fajn a kaj ko je notri pekel.
Meni pravi,da ne bo moja copata in da je mama sama in je on vse kar ima.
Vendar je več kot očitno da ga samo izkorišča.
Pri nama doma skoraj nič ne naredi,le obleke opere in včasih skuha,potem pa meni očita da nič ne naredim.Jaz hodim v šolo in službo,doma pospravljam,njemu se posvečam 100% pa še moji starši mi težijo.
Včasih imam občutek da se mi bo zmešal.
Govorila sva tudi ootroku a sem v dvomih glede njega.
Pa še to za vsako stvar sem jaz kriva!!!!!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2006 20:51:20   
Anonimen
Ojej, zmiri huje.

Pa sej si mu čistilka, servis za seks, vse ostalo pa mu je mama. Žena, prijateljica, zaupnica....

V bistvu, bi mu mamama morala bit servis, ti pa vse ostalo...Pa še flet sta skupi kupila (vidva)...ojej.

Ne znam ti pogat res ne. Vse je odvisno od tvojega - žal.

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2006 22:58:02   
rija
Veš kaj, da pa odide med sexom na trač s svojo mamo, mu pa pimprlina na mašl zvežem.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2006 8:05:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ne vem, nekateri pač nikoli ne padejo z mame. Nekateri nikoli ne odrastejo. Samo ne žrtvuj se zaradi njega. Življenje je prekratko, da bi čakala, da se bo spremenil.

Povej, kar misliš in če ne bo šlo, obrni list in pojdi naprej brez njega.

Kaj drugega res ne vem, ce bi se lahko naredila.. Eno je.. ce tip vidi, da to ni ok.. in zeli to spremeniti.. ce pa niti vidi ne, da neki ni ok.. pol pa ... obrni list...

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2006 8:41:44   
Samoyedka
No, jaz sem imela podobne težave s tastom, čeprav moram rečt, da zdaj vidim, da niso bile pol tolk hude kot jih imate nekateri. Poleg tega, da sem trpela jaz, je bil v hudem precepu tudi mojuser posted image in vem, da mu ni bilo lahko. Vendar ti enkrat res mora film poknit in (ponavadi so res največkrat moški tisti, ki se ne morejo ločit od mamice) in ga moraš pred dejstvo postavit, ker drugače je življenje eno samo trpljenje in kreg, pa ljubezen gor ali dol, žal. Absolventka, v to, da ga imaš ti rada, ne dvomim, vprašanje pa je, kaj on do tebe čuti- ne mi zamerit- si mu res bolj servis, ljubica ali hišni ljubljenček, kot pa partnerka. Ena dobra prijateljica je imela podobnega user posted image vraga za taščo- partner je bil tačšin najmlajši sin, ki je ostal doma in pol se privleče ena smrkla, ki bi gospe lahko bila pravnukinja in ji hoče njenega sinka prevzet!!! Tapravi pekel je bil, ko sta dobila otroka, je bilo pa še huje: punca ni bila nič vredna, pojma ni imela o otrocih, tašča ji ga je enostavno izpulila iz rok s kakšno skozi zobe stisnjeno opazko... skratka, punca premisli. Meni se je splačalo razpištolit- živiva za sebe, se imava rada, s tastom se pa tudi razumeva, kadar smo pač v stiku. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2006 9:32:26   
karmy
mamin sinko...za kozlat user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2006 9:36:48   
Petra P.
Popokaj preden bo prepozno. Ni realno pričakovat, da se bo njegov odnos do mame spremenil zaradi tebe. Če mu bo enkrat v prihodnosti 'potegnilo', pol se bo spremenil, ampak za računat pa ni s tem.
Ali pa, če si ocenila, da je "stara" tolko pri koncu, da ne bo več dolgo? user posted image (hec, samo hec, lepo prosim)

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2006 9:40:57   
Anonimen
Žio!

O svoji tašči sem že večkrat pisala, tko da njenih neumnih podvigov tu ne bom omenjala.
Je pa bil moj možic pred leti mamin sinček prve stopnje in če bi podeljevali nagrade, bi dobil zlato medaljo user posted image
Če ti omenim samo to, da se je po tem ko sva pričela skupaj živeti, vozil vsak dan 20 km do mamice, samo, da ji je dal lupčka, ker drugače, bi ona omedlela, znorela, dobila živčni zlom in neozdravljivo zbolela.
Tut moje prigovarjanje, da to ni normalno itd, ni pomagalo. Pol sem ju pustila in se enostavno zabavala v opazovanju kake nove izgovore si izmišljuje in kako so njeni možgani na ravni 5 letne osebe. Full zabavno, ti rečem  user posted image . Nisem se vtikala in sčasoma jo je njen zlati sinček spregledal. Prej ga je klicarila po 10x na dan, vsak dan je bil pri njej, kar sem mu jaz naredila (skuhala, zlikala, oprala...) ni bilo dobro itd... Čez kako leto in pol, se je prenehal javljati na njene klice, obiščeva jo nekrat na teden, pa še to je več kot preveč, ne prenaša več njenih muh in se ji postavi po robu ob najmanjši opazki. Saj mene ma taščica še vedno na tapeti in ni mi lahko, toda v uteho mi je, da vsaj nad njim nima več nobnega vpliva.
Mogoče se bo tudi tvoj spametoval, ko mu bo enkrat kliknilo, da zdaj živi s tabo in da mora vlagat v vajino skupno življenje in da ne živi več z svojo mamico. Pa, da ga mamica sicer potrebuje, ne zahteva pa ta potreba njega celega, saj ima tudi on svoje življenje, je odrasel in si namerava ustvariti družino.
No jaz upam, da se to zgodi čim prej. Prepričana pa sem, da če ga boš skušala prepričati sama, z nenehnim opozarjanjem, ga boš samo pahnila v mamičin objem. Ona ga bo tolažila, ti pa boš grda grda punca, ki ga je zapeljala s svojimi čari user posted image

Vso srečo!

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.5.2006 9:44:43   
piščanc
nekako se mi zdi, da se ti veliko razdajaš, potem pa obžaluješ. postavi si meje, kaj si ti želiš in to delaj! ne pomivaj in ne kuhaj, če tega ne želiš oz. reči partnerju naj to naredi. zdaj je čas za kreg in za meje, malo mu pokaži, kaj hočeš od njega.

verjamem da vse delaš iz ljubezni, ampak če ne dobiš vrnjeno nazaj, je bolj zaman. bodi tudi ti malo egoistična in bosta potem videla kaj bo iz tega.

nikoli ni idealno, če si tega sami ne naredimo!!

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.5.2006 9:51:02   
piščanc
pa še to, moja mami ustreza opisu tašče iz pekla za mojega moža in sem vesela, da moj mož prenaša njene izpade, ker je le moja mami. spoštujem ga toliko bolj, ker me toliko ljubi, da prenese obisk enkart mesečno, če je to potrebno. res pa je, da sem jaz vedno na njegovi strani in mamo prenešam tudi samo zato, ker je pač mami

njegove mame ne boš nikoli spremenila, skupaj pa ji lahko pokažeta, kaj pričakujeta od nje. njun odnos je tak kakršen je, če ga ne moreš sprejeti in v njem najti sebe, potem je bolje da se razideta.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.5.2006 18:28:20   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Absolventka
On me je takrat zagovarjal,vendar nikoli več po tistem.

To je dovolj. Če želiš ostati vedno druga, potem ne sprašuj nas in ne tečnari njemu. Če pa hočeš biti prva, moraš najti partnerja kateremu boš prva, ne da bi mu to narekovala.

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.5.2006 18:31:55   
Absolventka
Hvala vsem za nasvete,poskušala se bom z njim pogovort,vendar o tem sigurno zadnjič,ker imam tega sranja že povn kufr,pol se vam pa javm če bom kaj dosegla.

Lep dan vsem

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.5.2006 18:20:27   
Absolventka
Lep pozdrav
Ker sem obljubila da vam sporočim kako se bodo stvari razvile s partnerjem po pogovoru,vam povem da nikakor.
Po resnici povedano resno premišljujem da ga zapustim,upam samo da bom zbrala dovolj poguma da to naredim.

Po tistem dne ko sem vam pisala,sem se odločila da se resno pogovorim z njim.Sprva je pogovor potekal umirjeno,potem pa ko je videl da nič ne more in da imam prav me je začel napadati,češ da nisem srečna če nimam kakega problema in podobno.Toliko časa me je zajebaval da sem znorela.
Nisem se mogla brzdati zato sem mu povedala vse kar mu gre,brez olepšav.
In nazadnje ko že ni imel kaj drugega reči mi je očital,da sem jaz kriva da še nimava otroka(namreč poskušava že 1 leto,problem je ker nimam normalne ovulacije zaradi policističnih jajčnikov) in da si ga sploh ne želim in verjetno zganjam tak cirkus zato ker se ga hočem znebit oz.imam drugega.Nisem vedela kaj naj na to sploh rečem tako me je šokiral.Odšla sem v spalnico(on  od takrat spi  na kavču)in se zjokala,nakar je prišel za mano.
Vprašal me je če ima sploh še kakšen smisel da sva skupaj!Jaz sem se odselila od doma,pobrala vse(omare,obleke...)in šla z njim živet on pa me potem to vpraša,ko sploh nima pravice!!!!!
Od takrat sploh ne govorim z njim,ker me je zelo prizadel in se niti opravičil ni.
Najbolj žalostno je da ve kako me stvari glede otroka in problemi z zanositvijo bolijo pa me je šel vrag obtožit,namesto da bi mi nudil oporo!
Najraje bi ga zadavla,tako sem jezna nanj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2006 21:09:58   
tulip
Absolventka, na takih temeljih je težko gradit družino... Fant mora sam pri sebi razčistit stvari in ugotovit, kaj sploh hoče od življenja. Ti mu pri tem ne moreš dosti pomagat, saj to njemu pomeni le drezanje in tečnarjenje in se začne branit.
Nekaterim kapne prej, drugim kasneje, nekaterim pa nikoli ne.
Taki ostanejo z mamo, ki ga duši do konca njenega življenja.
In takrat spozna, kaj vse je zamudil.
In ima  50 ali več let.
Upam, da pri vaju ne bo tako, srečno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2006 8:43:05   
Babaloo
Ja, to pa je res velik problem. Na eni strani čustva do partnerja, na drugi pa realno stanje. Mamini sinčki so zelo velik problem.
Jaz bi kar znorela, če bi moj sredi seksa lepo odšel klepetat z mamo po telefonu, ker je pač poklicala.
Očitno ga zelo ljubiš, ampak življenje je samo tvoje in takšno bo, kot si ga boš naredila. Boljše je, da greš zdaj, ker če se bosta odločila za otroka, bo takrat veliko težje. Saj si še mlada, mogoče boš spoznala pa kakega super dedca.
Vsekakor pa se pogovarjaj s partnerjem in mu odkrito povej, kaj te moti.
Ali imaš kako varianto, da se odseliš na svoje??????? Probaj, mogoče bo pa potem drugače gledal nate.

Ene mame so pač zelooo navezane na svoje sinone in kar ne morejo doumeti, da bi jim lahko druga ženska pomenila več kot one. Na žalost je realnost taka in samo od ženske je odvisno ,ali je pripravljena živeti s takim moškim.

Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2006 18:08:47   
Absolventka
Popokal sem vse kar sem imela pri starših in se odselila k njemu ker sem verjela v naju.Doma sem imela same ****rije,saj sva si z mami kot pes in mačka.Zdaj pa še problemi z njim.Pred seboj imam dve slabi možnosti,pri mojih ali pri njem.Sem študentka in nimam veliko prihodkov,poleg tega pa še delava v isti firmi,kar situacijo še poslabša.Če se z njim razidem bom morala pustiti tudi službo ker ga ne bi mogla gledati,pa še drugi se bodo posmehovali.
Čist sm obupana in ne vem kaj naj,takega življenja si nisem predstavljala-imela bi lahko vse,glede na to da sva še sama bi morala biti samo srečna ne pa da se s tem ukvarjava.user posted image user posted image user posted image Zaupala sem mu bolj kot sebi pa me je tako prizadel,kot me ni še nihče.
Vem samo da moram najti neko možnost in se postaviti na svoje noge,a ne vem še kako.Tako zelo ga imam rada kljub vsemu a vedno bolj spoznavam da tako ne gre več naprej!!!Pa še jutri imam izpit in ni mi jasn kako ga bom naredila,ker sem čist na tleh.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.5.2006 17:59:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Absolventka
Doma sem imela same ****rije,....Zdaj pa še problemi z njim...... Če se z njim razidem bom morala pustiti tudi službo

Mislim, da imaš predvsem probleme s seboj. Odšla si od doma, toda problemi so šli s teboj in zato si v isti situaciji.  

Kakšno razmišljanje? Z njim se ne bi razšla, ker bi potem morala pustiti službouser posted image .

Punca draga! Če je to edini razlog da si z njim potem pusti službo takoj. In potem boš videla ali moraš tudi njega.

Odločitve, ki jih sedaj sprejemaš bodo vplivale na tvoje in še kakšno življenje za dolgo, dolgo, dolgo.

Na noge pa se boš postavila kmalu.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 22.5.2006 18:00:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?