Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 19:40:54
|
|
|
|
mia-2
|
Kaj pa kakšen srebrn prstan-tak mali lepši.Pri nas smo vse skoraj dobile zlatnino, pa denarnice, torbice.Al pa kakšen bon da si kupi kakšno oblačilce (npr. H&M).
|
|
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 19:43:26
|
|
|
|
tjaga
|
Mi gremo tudi naslednji teden na prvo obhajilo. Kupila sem ji ene take luštkane uhančke iz belega zlata. Mislim, da bo dekliški "nečimrnosti" zadovoljeno.
|
|
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 20:02:38
|
|
|
|
paris
|
Ja, uhančki so zakon! Jaz sem jih kupila prijateljičini punčki za Prvo obhajilo. Bile so ene take luštne rožice iz rumenega zlata- zelo cort, se mi zdi, da je bila cena okoli 8k. In bistvo je, da so ji bili ful všeč- takoj si jih je nadela! Eni drugi deklici pa sem enkrat podarila hranilnik in v njem denar. Odvisno je, kako blizu ste si in kakšne so razmere in tako....
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 20:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
če hočeš, da bo res vesela, bone od trgovino z igračami. saj tam imajo tudi vse raznorazne dekliške IN stvari.
|
|
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 20:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
No sej mi smo ji hotli kupit kako res lepo otroško/dekliško uro. Ker za uhane ne vemo ali je mama za ali proti nošenju. Pa smo jo mislili vzet v kaki zlatarni, kjer bo lahko zamenjala, če ji ne bo všeč, za uhane ali kaj podobnega. Kaj se vam zdi?
|
|
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 20:56:03
|
|
|
|
al1*
|
Moja je stara 7 let in ure bi bila zelo vesela. Kake z rožicami ali kaj takega. Uhanov moja nima in tudi želje po njih ne.
|
|
RE: Kaj je danes in? 14.5.2006 20:56:13
|
|
|
|
paris
|
Ja, tudi ura bo po moje super!
|
| Stran: [1] |
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!