|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rab - Kampor
14.5.2006 8:33:31   
lex
A pozna kateri ta del otoka Rab? Mi gremo letos prvič na Rab in me predvsem zanima kakšna je plaža. Ali je primerna za eno leto starega otroka? Hvala za kakršnokoli informacijo o tem otoku.

LP lex

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rab - Kampor
14.5.2006 10:36:25   
TNT
Kampor je v bistvu relativno veliko področje z zelo različnimi plažami... tudi takimi idealnimi za otroke. Bo morala bol natančno povedat, kam greste.

uživaj

TNTadej

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 12:35:18   
Pigy
mi smo bili lansko leto na tem otoku in moram priznat da nam je bilo zelo lepo, sicer smo bili v Banjolu in smo se hodili kopat v Lopar, kjer je cela plaža sama mivka na plaži in v vodi, zelo lepo za male otroke. Tukaj imaš neki slik o otoku,

http://otokrab.moj-album.com/

(odgovor članu TNT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 14:08:41   
Ezi
Lahko nekaj vprašam, o rajski plaži? V albumu je fotka ... se tam najde kakšna senca? Naravna, mislim. In, ali se lahko kuža tam zadržuje? Ali kdo ve?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 14:56:47   
borovnička
Ezi, na Rajski plaži v Loparju je naravna senca zelo redka. Je pa mivka toliko bolj praktična, da se vanjo zapiči senčnik pa razni šotorčki za na plažo, kar prakticirajo družine z malimi otroci.

Za kužke je v kampu poskrbljeno in je dovoljeno, vendar na plažo ne smejo, vsaj čez dan ne. Malo je nerodno zaradi tega, ker je toliko otrok in toliko neodgovornih lastnikov, ki puščajo pasje iztrebke v mivki. Sicer je plaža vsako jutro očiščena s posebnimi stroji, ampak vseeno. Se pa da s kužki namestit na robu plaže, kjer so sicer skale in pa betonska plaža. Super je pa sploh, če imate čoln in se odpeljete na divje plaže, kjer je super voda, plaža pa je z okroglimi belimi kamni.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 15:28:21   
Ezi
Borovnička, ful ti hvala za te info! Premišljujemo o tem dopustu na Rabu, da je joj! In moj je resno začel razmišljati o čolnu. Bo tako verjetno lažje združiti otroke in psauser posted image
Kot sem slišala je na Rabu ogromno luštnih divjih plažic, takšnih, urejenih in za otroke pa malce primanjkuje.

LP

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 19:00:31   
Pigy
mi smo imeli s sabo senčnik, kr ni blo nobene sence, sej je sama mivka tko da to res ne bo problem, kar se tiče pa psa mislim da ga maš lahko ker nisem vidla nobenga znaka za prepoved, 

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 20:04:56   
borovnička
Ezi, midva sva tud imela namen kupit kakega gumenjaka za letos, ker pa pričakujeva najino dete začetek septembra, nama pa nakup naslednje leto sigurno ne uide.user posted image Ogromno družin se je vsak dan odpravila z gumenjakom na te plaže. Zraven vzameš hladilno torbo, malico za otroka, vodo za psa in seveda pijačo in ste tam lahko celi dan.user posted image Pa še veliko več miru je kot pa na rajski plaži, kjer zna bit kar gužva v višku sezone. No, hitr očka po čoln poslat, mi se pa vidimo na Rabu!user posted image user posted image user posted image

Dekla, v kampu so kužki dovoljeni, na plaži pa ne, čeprav tega ne kaznujejo. Če pa se sprehodiš ob plaži, srečaš par takih tabel. Ker otroci in kup kosmatincev res ne bi šlo skupaj.user posted image Pa ne me narobe razumet, doma imam tudi kosmatinko, ki pa mora žal ostati doma.user posted image Kam pa vi hodite na Rab? Kampirate?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 22:02:11   
Pigy
Mi smo lani bili v apartmaju, letos gremo pa na Pag, sorry res nisem nobene table vidla. V kampu pa sploh še nism bla kr mi kampiranje res ni všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2006 23:14:20   
Ezi
No, bomo videli kako se bo izteklo ... se vidimo? Krasno!!!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2006 23:50:06   
borovnička
Ezi, kdaj pa imate plan it? Midva greva prve 14 dni v juliju. Kasneje ne upam, ker imam začetek septembra rok. Ampak morja se pa ne odpovem user posted image .

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.5.2006 23:55:21   
Ezi
user posted image user posted image user posted image  smo planirali zadnji teden junija in prvi teden v juliju ... evo, če se odločimo za Rab, potem se moramo dobiti. Ostanemo na vezi, ne? Absolutno moraš še malo na morje, preden ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.5.2006 8:10:15   
borovnička
OOO super Ezi, potem se pa moramo dobit! Saj mene ne bo težko sfalit na plaži. Ena veliiiika žoga, okrog nje bo pa nonstop skakal moj dragec in me pobiral s taluser posted image user posted image user posted image .

Ostanemo na vezi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.5.2006 10:32:02   
Urša
Ezi, pol se bomo pa glih zgrešil.user posted image  Mi gremo od 17.-24.6.-v Lopar. user posted image  Kaj se bi mela Nejc in Nika fajn, ko bi skup potičke delala!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?