|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU!
14.5.2006 8:31:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Pred dnevi sem delala test in se je pojavila rahla druga črtica,jutri bom test ponovila.
Sedaj pa se mi je od včeraj pojavila bolečina čudna v trebuhu?Punce jaz se namreč bojim,da slučajno nisem kje IMN?Jutri bom test ponovila z prvim urinom seveda in,če bo pozitven ali negativen bom vseeno šla do svoje G naj preveri moje stanje ker M ni?

Mi lahko mogoče katera od vas pove kako je tole izgledalo,ko ste imele IMN?Kake bolečine in kje so se vam pojavile?

Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna in lepo nedeljo vam želim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU!
14.5.2006 9:11:18   
lana38
Kakšna pa je ta bolečina? A tako hudo boli, da ni za zdržati? Ali pa je vse skupaj bolj podobno napetosti v trebuhu, ki se pojavi pred vsako Muser posted image ? Če je tako kot pred Muser posted image , ja to lahko samo znak normalne nosečnosti. Mene je pri prvi nosečnosti, tako močno tiščalo, da nisem mogla sedeti normalno in imeti zaprtih hlač-kavbojk.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2006 9:29:35   
cmokec
Lahko, da te res boli, kot pred Muser posted image . Ko sem jaz imela IMN, nisem mela bolečin, ker smo dokaj zgodaj ugotovili. V 5t so se pojavile krvavitve, ker je plod že sam začel odmirat in se čistit. user posted image   Tako, da me ni prav nič bolelo, no razen v user posted image .

Test bi ti kljub IMV pokazal user posted image user posted image , ker je prišlo do oploditve in s tem je povečan hormon. Ta hormon začne sicer padati, ampak samo v primeru, če začne sam odmirati. Večinoma pa plod tudi v jajcevodu raste in bolečina pri IMV tako narašča.

Je bolečina celega trebuha, ali je bolj locirana na eno ali drugo stran?

Dobro se opazuj. Če je bolečina huda in še narašča, pojdi na pregled. Če pa si zgolj napihnjena in imaš bolečino kot pred user posted image , je pa v večini primerov to nekaj običajnega.

Srečno user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2006 9:34:24   
Anonimen
Hvala za vajine odgovore.Mene boli bolj tkole kot,da bi me boleli jajčniki in tkole čutim,kot če sem nekako napeta.Boli me tudi,ko hodim ,ko sedim se prag bolečine umiri.

Pozdrav obema!

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2006 9:57:12   
vampirka
Pozdravljena "anonimna"... jajčniki in ostalo doli te boli zaradi nedavnega postopka OBMP... jaz ti želim, da jutri zagledaš bolj močni user posted image  in da bo vse OK... user posted image  pa možno da zamuja zaradi vseh hormonskih zmešnjav, ki smo jih bile deležne v zadnjih mesecih (poznam še dve drugi, ki čakata M po postopku v marcu, pa tudi še nista nič dobili, čeprav imata drugače redne)... Predvsem se sprosti in ne upaj spet na najslabše - če bo, potem moraš verjeti, da ne bo IMN, pa tudi SS ne! Razmišljaj pozitivno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 10:07:24   
Ocenia
Če si noseča in če te boli v predelu jajčnikov, je to čisto normalna reakcija. Sama sem se zelo bala, kaj pomeni ta bolečina, ko sem bila v začetku nosečnosti. Potem pa mi je G strokovno obrazložil user posted image , da je plod tujek v telesu in da se organizem tako odzove, da imaš bolečine tako kot pred M. Ampak bolečina ne traja dolgo, mene je bolelo približno en mesec od predvidenega datuma M.
Srečno!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 10:27:52   
cmokec
Če se bolečina pri počivanju umiri, je vse v redu, ker se pri IMN nebi.user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 13:21:08   
rdarci
Tud jaz sem ve petek končno dočakala user posted image , imam pa tud bolečine take kot prek user posted image . Ste potolažile tudi mene.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?