Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 9:11:18
|
|
|
|
lana38
|
Kakšna pa je ta bolečina? A tako hudo boli, da ni za zdržati? Ali pa je vse skupaj bolj podobno napetosti v trebuhu, ki se pojavi pred vsako M ? Če je tako kot pred M , ja to lahko samo znak normalne nosečnosti. Mene je pri prvi nosečnosti, tako močno tiščalo, da nisem mogla sedeti normalno in imeti zaprtih hlač-kavbojk. LP
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 9:29:35
|
|
|
|
cmokec
|
Lahko, da te res boli, kot pred M . Ko sem jaz imela IMN, nisem mela bolečin, ker smo dokaj zgodaj ugotovili. V 5t so se pojavile krvavitve, ker je plod že sam začel odmirat in se čistit. Tako, da me ni prav nič bolelo, no razen v . Test bi ti kljub IMV pokazal , ker je prišlo do oploditve in s tem je povečan hormon. Ta hormon začne sicer padati, ampak samo v primeru, če začne sam odmirati. Večinoma pa plod tudi v jajcevodu raste in bolečina pri IMV tako narašča. Je bolečina celega trebuha, ali je bolj locirana na eno ali drugo stran? Dobro se opazuj. Če je bolečina huda in še narašča, pojdi na pregled. Če pa si zgolj napihnjena in imaš bolečino kot pred , je pa v večini primerov to nekaj običajnega. Srečno
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 9:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za vajine odgovore.Mene boli bolj tkole kot,da bi me boleli jajčniki in tkole čutim,kot če sem nekako napeta.Boli me tudi,ko hodim ,ko sedim se prag bolečine umiri. Pozdrav obema!
|
|
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 9:57:12
|
|
|
|
vampirka
|
Pozdravljena "anonimna"... jajčniki in ostalo doli te boli zaradi nedavnega postopka OBMP... jaz ti želim, da jutri zagledaš bolj močni in da bo vse OK... pa možno da zamuja zaradi vseh hormonskih zmešnjav, ki smo jih bile deležne v zadnjih mesecih (poznam še dve drugi, ki čakata M po postopku v marcu, pa tudi še nista nič dobili, čeprav imata drugače redne)... Predvsem se sprosti in ne upaj spet na najslabše - če bo, potem moraš verjeti, da ne bo IMN, pa tudi SS ne! Razmišljaj pozitivno!!!
|
|
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 10:07:24
|
|
|
|
Ocenia
|
Če si noseča in če te boli v predelu jajčnikov, je to čisto normalna reakcija. Sama sem se zelo bala, kaj pomeni ta bolečina, ko sem bila v začetku nosečnosti. Potem pa mi je G strokovno obrazložil , da je plod tujek v telesu in da se organizem tako odzove, da imaš bolečine tako kot pred M. Ampak bolečina ne traja dolgo, mene je bolelo približno en mesec od predvidenega datuma M. Srečno!
|
|
|
|
RE: RAHLA DRUGA ČRTICA,ČUDNE BOLEČINE V TREBUHU! 14.5.2006 10:27:52
|
|
|
|
cmokec
|
Če se bolečina pri počivanju umiri, je vse v redu, ker se pri IMN nebi.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?