Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2,5-mesečni dojenček kašlja. 13.5.2006 22:47:43
|
|
|
|
Mojca P.
|
Jaka ni bil niti mesec dni star, ko je dobil od bratca angino. Je pa imel poleg kaslja tudi vrocino, ko je ta padla smo se kar nekaj tednov borili s kasljem. MOj nasvet: K zdravniku pojdi, ce bo dobil vrocino ali ce se bo kaselj vlekel dlje, kot teden dni..prej ni potrebe. Nasvet pediatra pri kaslju je pa bil: absolutno vzrajat pri dojenju zaradi protitelesc, ki jih dobi od mame..za lazje dihanje in hranjenje cistit nosek. 3 x na dan s fiziolosko, drugace pa s pumpico, da cim manj "smrkelckov" poje, saj zaradi tega kaslja. Drugega pri tako malem ne mores, poskrbi pa, da je zrak v sobi, kjer spi vlazen in to je to... Upam, da cimprej mine...sicer pa sploh ne skrbi dokler nima vrocine. LP
|
|
|
|
RE: 2,5-mesečni dojenček kašlja. 13.5.2006 23:06:42
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
No, nam so pa pri pediatru na pregledu rekli, da ni treba skrbeti, če dojenček kiha, smrka, kolca in ne vem kaj še vse, samo kašljati ne sme. Če bi začel kašljati, naj bi šla z njim do zdravnika. Se nam pa to še ni zgodilo tako, da s tem na srečo nimam izkušenj. Bi pa verjetno šla s tamalim k zdravniku. Lp
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?