|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praznovanje RD v jaslih
13.5.2006 15:25:50   
Anonimen
V vrtcih imajo navado praznovati otrokov rojstni dan. Zanima, me, kaj ste odnesli v vrtec - v jasli za otrokov rojstni dan. user posted image
Vem, da mora biti hrana zapakirana...torej kupljena, da priporočajo sadje....

Vseeno pa me zanima, kaj je vaš otroček prinesel v vrtec za pogostitev.
Bliža se namreč RD našega lumpija....
Otročki v skupini so stari pa od enega leta, do dveh let.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praznovanje RD v jaslih
13.5.2006 16:06:50   
tt79
Pri nas imamo dogovor, da starši za RD, prinesejo predvsem sadje, morda kakšne oreške (ti so bolj primerni za starejše) in sok.
Ker imamo zdrav vrtec, ne priporočamo smokijev, čipsov ipd...
Kot vzg. ti svetujem, da vprašaš vašo vzgojiteljico, js pa bi ti povedala sledeče:

banane (če je v skupini npr.12 otrok-5 banan)
Otroci imajo izredno radi lubenice, ki jih narežemo na koščke (Četrtinko lubenice)
Za vsakega otroka 1 kinder čokoladico-1 rebro
pa juice cca 2 dcl. po otroku

To je to. Kot vzg. ne vidim rada, da starši prinesejo preveč stvari, ker potem ostajajo in se pokvarijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2006 17:08:35   
Spark
Mi smo odnesli Fruchtzwerge- al kako se že napiše. Za vsakega po en komad, in so bili full veseli.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2006 17:12:52   
ona
Mi smo pa kar torto nesli in ni bilo nič narobe!
Je pa najbolje vprašat vzgojiteljico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2006 17:18:33   
sašaš
V naši skupini je navada, da nosijo sadje - ni pa nujno. Nekateri tudi sladkarije - seveda take, ki so primerne za 2-letne otroke. Samo res ne nosi preveč, ker potem se to nabira in večkrat je potrebno kaj vreči stran!

Pri nas je bilo luškano, ko je en fantek prinesel cel ananas in celo melono. Večina otrok ju je prvič spoznala in poskusila...user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 21:48:52   
nuala
Mi smo nesli gumijaste bombone in Monchmellove ali kako se reče ( Schaukuess nemško ) ker se vanj fino zapiči svečka.  Ali pa tiste roladice od Gorenjke. In balone.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2006 21:58:57   
KODA
Jaz sem nesla 2 l soka,smokije in ene bolj mehke piškotke.Tako mi je rekla vzgojiteljica,da je čisto zadosti.Ker če je preveč,pa stoji,na koncu pa se še meče stran.Pa tudi preveč jim ne dajo,ker potem kosila ne jedo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2006 18:28:12   
Naja30
Kakor je napisala KODA - ne damo jim preveč, ker potem kosila ne jedo, kar ostane je pa premalo, da bi se lahko še enkrat razdelilo vsem in stoji v omari, dokler kdo ne vrže stran. Pri nas velja manj je več. Najbolje je pa res kakšno sadje sezonsko, roladice imajo radi in gumijaste bonbone, ki jih obožujejo. Pa seveda sok.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2006 19:40:48   
karmy
pr nas pa ne dovolijo kupljenih, doma narejenih tort, slaščic zaradi alergij,....

torelirajo še kake kupljene piškote, tukaj se pa kar počasi konča... pa kakšne bonbončke prinesejo, drugače pa tiste za RD, k pihneš pa se odvijejo ampak ne piskajo user posted image user posted image ne vem kuk se reče temu...user posted image uglavnem tamali so čist nori na to...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?