Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Začne morda katera v ponedeljek (15.5) 12.5.2006 14:11:40
|
|
|
|
gamini
|
JA !
|
|
|
|
RE: Začne morda katera v ponedeljek (15.5) 12.5.2006 14:55:11
|
|
|
|
mala Zala
|
No, evo sva že dve. Bova morda še katero pritegnile, pa se še me združimo pod enim imenom in se občasno spodbujamo (včasih pošteno prav pride - sploh na sadni ali vodni dan ). Se boš lotila te diete prvič? Jaz sem po prvem porodu z njo izgubila v malo manj kot dveh mesecih 8 kg, potem pa me je presenetila druga nosečnost, tako, da sem jo morala prekiniti. Sem tisti tonaži (ostalo mi je še 5 kg) dodala še lepih 21 kg. Zdaj pa sem samo čakala, da mi je kliknilo in da si določim datum. In danes je naredilo v moji glavi "KLIK" in odločitev je padla. Res ne bi rada avgusta paradirala z dvema princeskama in velikim princem po morju taka kot sem zdaj. Zato se bom potrudila po najboljših močeh. Dojim žal ne več (iz tehtnih razlogov - da me ne bi slučajno napadle - bi raje dojila kot po svet gledala), zato si pač lahko "privoščim" shujševalno. Moj cilj: vsaj 15 kg v treh mesecih (če bo pa več, pa toliko bolje). No, javite se, punce. Pa da si izberemo eno ime (da se najdemo). Mi ne pade nič pametnega na misel. Ha, kaj pa "Medike" - sem ravno Nodijev poster zagledala, pa sem se spomnila na dobrodušno Mediko. Pišite! LP!
|
|
|
|
RE: Začne morda katera v ponedeljek (15.5) 12.5.2006 15:28:59
|
|
|
|
gamini
|
No, jaz sem se prej kar veselo smejala, ko sem videla tvoj post, ne boš verjela tudi sama sem slišala KLIK, oz. bolje rečeno GROOOOOOZA , ko sem se prvič po dolgem času zagledala v ogledalu. Zredila pa sem se po 3. porodu (med nosečnostjo sem bila fuuuul pridna - samo 9kilc, pa je punči tehtala 4300gramov)... Če se spomnim, nekaj let nazaj...kako so me vsi silili s hrano, ker sem bila presuha... No, pa dost o tem, tokrat mislim vztrajat do konca... in se ti z veseljem pridružim, pa upam, da je kje še kakšna, ki nama bo sledila... Kar pa se tiče imena MEDIKE, je sicer full simpatično, me pa preveč spominja na vse dobrote, ki se jim bom/o odrekla(e)... Kar pa se tiče kilogramčkov, ki bi se jih rada znebila...čimveč tem bolje (10-15)... Enkrat sem že poskusila s to dieto, pa sem potem zbolela in prenehala, zdaj pa bom vztrajala, obljubim! LP
|
|
|
|
RE: Začne morda katera v ponedeljek (15.5) 12.5.2006 20:50:50
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz bi se tudi pridružila...
|
|
|
|
RE: Začne morda katera v ponedeljek (15.5) 12.5.2006 23:06:06
|
|
|
|
XXYY
|
Jaz tudi, jaz tudi! Samo malo mi razložte, kako to sploh gre. A je to tako (kot gledam tu na tem forumu): en dan je samo zelenjava + sadje, en dan je samo oglikovi hidrati, en dan so beljakovine? Daj popravte me, kako to poteka? Pa jaz nimam pojma, a rada bi začela s tem hujšanjem. Res da sem že dolgo tukaj na RR, pa nikol nisem prišla sem na hujšanje. Ampak sedaj je zadnja možnost da shujšam. Sem samozavestna in bom vztrajala do konca . Pa gremo potem v ponedeljek na delo s temi kilogrami.
|
|
|
| Stran: [1] |
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
19%)
lana (
31%)
neža (
50%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!