|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razgovor za del.mesto
12.5.2006 13:59:47   
Anonimen
punce, v torek imam ragovor za službo.Prijavljenih je kar nekaj.Kako naj izvedem razgovor, da bom čim bolj prepričljiva,da naredim čimboljši vtis,skratka da bom čimbolj uspešna?
Hvala za vsak naspet,lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razgovor za del.mesto
12.5.2006 14:17:38   
BarbaraE
Hmm, sem bila kar na nekaj razgovorih. In to takšnih - 1.krog, 2.krog, 3.krog, reševanje vprašalnikov, odgovarjat na vpr - kaj bi naredila, če bi bilo tako in tako - situacijska vpr. In moram rečt, da dokaj uspešno opravljeni razgovori - dobila službe (žal so bile le za določen čas).

Moj recept: - bodi sproščena. Če boš preveč živčna, se to takoj opazi,
                  - bodi urejena - ni treba iti ravno v kavbojkah,
                  - bodi točna, ne zamujaj.

Upam, da sem ti kakorkoli pomagala. Sporoči, kako je šlo!

Lp,
Barbara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 14:30:56   
BarbaraO
Poleg tistega, kar ti je svetovala že prejšnja Barbara, bi rekla še to, da poskusi biti samozavestna, nikar se pretirano ne naliči in ne okiti (vsega mora biti ravno prav - za vzorec), pripravi si tudi kakšno svoje vprašanje (o delu, o podjetju). Potem boš pa videla, kako bo šlo. Prilagajaj se situaciji.

Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 14:41:02   
Anonimen
Oj!
Hvala.Mislim,da gre za 1.krog, ne vem sicer koliko krogov bo, upam, da mi ne bo treba dosti tečtiuser posted image user posted image
Malo se bom informirala o podjetju,da jih tudi sama kaj vprašam, pol pa bo kar bo..
Glede točnoti..Jaz itak vedno prihajam kakšnih 20-30 minut prej, povsod kamor grem..od zobozdravnika do zmenkovuser posted image user posted image  Sploh ne vem kaj je to zamujanjeuser posted image  ( se pa jezim na tiste ki to redno počnejouser posted image )
Če službo dobim, se razkrijem, pa bomo ptoslavljali...

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 14:50:40   
sa
Zelim ti veliko srece in upam,da dobis sluzbo.Jaz jo tudi iscem in vem kako ti jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2006 14:54:54   
Dejča
Poglej še malo na zaposlitev.net in mojedelo.com, kjer so nanizana vprašanja, ki jih pogosto zastavljajo, in še mnogo uporabnih stvari.

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2006 15:13:07   
aljuška
Hvala!
Bom pogledala še na omenjene spletne strani. Sa, ti želim da najdeš službo, vso srečo tudi tebi!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2006 15:16:00   
aljuška
Na!
Evo me, zdaj sem se razkria!!user posted image  ( Mater sem šlempasta..)
pa p...duš, zdaj nisem več anonimna..user posted image user posted image

Nič zato, zdaj veste kdo semuser posted image

p.s tukaj kjer sem zdaj mi poteče pogodba ( sem že od leta 2001 začasno za dol.čas in po zakonu mi ne more več podaljšat, pa iščem dalje...

lp,

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 16:03:14   
urška
jaz bi ti tudi svetovala, da poglej na www.mojedelo.com
ali pa da prebereš knjigo Kakšne barve je vaše padalo.

Pa ne hodit pol ure prej. Baje delodajalcem to pomeni, da si obupana.

Pa ful je baje važno, da jih kej uprašaš. Jaz sem se pač naučila tistih nekaj
vprašanj, ki se delodajalcem najbolj dopadejo in sem potem toi spraševala.

Pa naštudiraj podjetje, kamor greš.

Aja pa še tole:  a ni tko, da ti lahko do leta 2007 podaljšujejo pogodbo kolikorkrat hočejo?

Želim ti veliko uspeha!!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2006 16:33:03   
aljuška
Oj!

Urška, kakor jaz vem di lahko podaljšujejo max.3 leta oz 3 x po 1 leto največ..Nisem pa zasledila,da lahko podaljšujejo do l.2007..Če je dejansko tako, potem mi lahko še 1x,ampak sama sem našla neko boljšo varianto, bližje domu ( zdaj se vozim 30km dnevno ) in bom poskusila,zgubit itak nimam ničuser posted image  Ker zdaj smo vsi obremenjeni, posebno naše none ( stare mame ) z varstvom..
Hvala za info in lp,

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2006 20:54:53   
KODA
Želim ti vso srečo in držim pesti,da to čim bolje izpelješ.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2006 21:46:44   
lelaval
Ne zamudi, nekaj zvedi o podjetju že pred razgovorom, bodi urejena in samozavestna ter predvsem to kar si - bodi ti.
Držim pesti zate, drug teden pa le javi, kako je šlo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2006 22:26:51   
Valeri
Vse kar so že predhodnice napisale user posted image .
Glede na možnost vprašalnikov, testov,
pa ne pozabi na kakšen svinčnik.

V glavnem, pa bodi to kar si. Veliko sreče.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2006 23:09:45   
urška
ja aljuška jaz sem tudi mislila da ti lahko tako podaljšujejo, potem sva pa zadnjič z eno prijateljico govorili. njej podaljšuje že 4 leta in mi je ona rekla da ti lahko do leta 2007 tudi samo po en mesec podaljšuje.

je pa res, da nisem tega nikjer preverila.

upam da ti rata tisto kar ti bolj ustreza!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2006 10:53:04   
aljuška
Oj!

Urška, ma veš, da bom prav pogledala če je tako,kot praviš..ampak, meni je pa vseeno ful ''glupo'' da ti/mi tolikokrat podaljšuje, pa čeprav samo za en mesecuser posted image ..ker pol ne veš kako bo naprej, je vedno neka negotovost..Da ne govorim o tem, da niti kredita ne morem vzet ( ok, saj ga trenutno niti ne rabim, ampak v bodoče se pa ne ve! )!! Sicer tam kjer grem na razgovor je tudi najprej za določen čas, ampak če se dovolj izkažeš je velika možnost za podaljšanje v nedoločen..No ja, tako so nekako napisaliuser posted image ..
Javim!

lp,

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2006 12:07:38   
Ocenia
Poleg vsega kar so ti predhodnice napisale, ti polagam na srce. Ko prideš na razgovor, pa če greš najprej mimo tajnice, pojdi vzravnana, vsakega s katerim se pogovarjaš, glej naravnost v oči. Ne mencaj z rokami! Med razgovorom sedi vzravnano, ne imej prekrižanih rok... predvsem pa GLEJ V OČI, vprašaj kaj (kakšen je delovni čas, kako je z dopusti, se delajo nadure...) samo tako, da pokažeš interes.
No, sem pa prav firbčna za kakšno službo gre user posted image

Srečno!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2006 12:32:25   
aljuška
Ojla!
Ocenia,hvala,bom upoštevala in če me slučajno izberejo ( pa tudi če ne ) bom javila,vsekakor.user posted image Tole z telesno mimiko pa je precej pomembno, ja, sem slišala..

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?