Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:34:15
|
|
|
|
Jana4
|
Ja pupa 25 Tako se začne z temi NEji. Kmalu ne bo več niti rekla ne samo ignorirala .
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj se pa na ime začne odzivat? Jest sm to že čist pozabila od Jana, k bo letos star že 9 let... Pa že čakam, da bo Robi kej reku, pri 5-ih mescih...
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:38:37
|
|
|
|
Jana4
|
Mislim da je malo prekmalu, da bi se na ime odzival. bolj mislim da se v tej dobi odziva na glas, ropot okoli njega
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, na moj in na Kamikazin glas pa že full reagira, pa na Janov (brat) tudi. Kr glavo obrača pa se nam vsem smeji. Bog si ga vedi, kaj si misli... Najbrž se sprašuje, zakaj tako veliki ljudje, kot smo mi, delamo tako čudne ksihte, če nas pa on vse razume in sploh ni treba, da se kar nekaj pačimo...
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:44:08
|
|
|
|
Jana4
|
Ja in čaka na reakcijo svojih dragih ko kej norega naredi in potem ponavlja kot da je pri hiši samo zato da se mu smejimo
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 11:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje čase take zvoke spušča, da nas prav zvija od smeha... Pa take fajn ksihte dela... Prov cortkan bejbi je, ej...
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 12:11:47
|
|
|
|
ona
|
Sorry,se moram še jaz vtaknit sem! Čestitke za tri otročke,še posebej zato,ker so rojeni na moj rojstni dan,samo dosti let kasneje !!!! Kerensa,tebe pa je menda zanimalo kdaj so rekli mama ali ata! naša ima 16 mesecev in že od 9 meseca govori TATA,oz se prav dere ko ga vidi! Mama ji pa bolj redko rata,čeprav zna razločno povedat.Je pa mama rekla približno en mesec kasneje po TATA(0 mesecev)
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 12:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Še se bomo načakal, ja...
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 14:01:00
|
|
|
|
anitaz
|
Tjaša je pri 9-ih mesecih rekla mama in ata, pred tremi dnevi pa je prvič rekla MAMIIIII!!! Se mi toooolk lepo zdi!
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 12.5.2006 14:03:01
|
|
|
|
anitaz
|
Jana4-čestitam za trojčice!!! Vam pa res nikoli ni dolgčas
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.5.2006 23:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 14.5.2006 23:18:23
|
|
|
|
petarda
|
Mama in ata našemu še ni ratalo rečt, se je odločil, da bo začel kar s kletvicami. Zadnjič ni hotel jest zelenjave, pa sem rekla: "Prav, pol pa tudi pri mamici ne boš dobil nič....". Ga dam na tla, on se pa prav zadere: " PIIIIIIIŽDAAAAAA Sem počla od smeha....pa sploh ni vedel kaj je spet ušpičil. Res so cukri.. Drugače ima pa prijateljica fantka in pri 7 m je govoril mamamamamam, zdaj malo pred osmim mesecem pa že lepo reče mama, čeprav ne vem, če ve kaj to pomeni.
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 15.5.2006 8:19:06
|
|
|
|
soncicaT
|
Kerensa, sej me mnogo postov nasmeji tu gori, ampak ti pa si d'best , ja nekaj podobnega že reče moj pri 2 mesecih ...in sicer en glasen aaaa...na -ta še bomo počakali kako leto verjetno. lep sončen pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Kdaj so rekli mama ali ata? 15.5.2006 11:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tata & baba med 9 in 10 meseci. Pa včasih kakšen "dej". Upam, da ve , kaj govori . TATA DEJ mene kot mami do nadaljnjega popolnoma zadovoljuje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.