Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avto nima zadaj varnostnih pasov 12.5.2006 11:32:58
|
|
|
|
Grascakinja
|
Roemer King TS plus se lahko pritrdi tudi na sprednji sedež - preverjeno v navodilih in preizkušeno lastnoročno, se da. Tudi naša zakonodaja ne predvideva, da mora biti otrok nujno zadaj, pod pogojem da je pripet in nameščen v njemu po velikosti in teži ustreznem avtosedežu. Vendarle proizvajalci priporočajo, da se ga pritrdi zadaj, po možnosti za sovoznikom, ker je statistično gledano bolj varno.
|
|
|
|
RE: Avto nima zadaj varnostnih pasov 12.5.2006 11:34:08
|
|
|
|
baguSka
|
Da se pa tud varnostne pasove naknadno vgradit.
|
|
|
|
RE: Avto nima zadaj varnostnih pasov 12.5.2006 12:16:05
|
|
|
|
*goldfish*
|
Sem pravkar mojega vprašala, je policaj, in pravi, da otrok v avtosedežu in/ali brez njega ne sme sedeti naprej. Razen v lupinici in takrat morajo biti air-bagi odklopljeni. P.S. pravi pa še, da ne bi kaznil, če bi koga ustavil in imel otroka spredaj kakšna logika je to?????
< Sporočilo je popravil mana_t -- 12.5.2006 12:19:24 >
|
|
|
|
RE: Avto nima zadaj varnostnih pasov 12.5.2006 12:29:21
|
|
|
|
Jessy
|
Po moje je vseeno boljše, da se di spredaj, v avtosedežu in pripet, kot pa da sedi zadaj, prepuščen sam sebi! Po moje policisti tudi zato ne bi kazni napisali!
|
|
|
|
RE: Avto nima zadaj varnostnih pasov 12.5.2006 12:44:44
|
|
|
|
lelaval
|
Midva sva 8 let nazaj imela tak problem. Pri jugecu ni bilo pasov. Še dobro, da je bil to avto, kot praviš 'dodatni - za fijakanje' .
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?