|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se umiva zobe?
11.5.2006 20:50:22   
Anonimen
Tiste prve pri otroku. Jih umivate & kako pridete do njih?

Naša punčka z veseljem poje zobno pasto z njih, ko jih hočemo pa podrgnit & umit pa ni šanse, da ji odpremo usta....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se umiva zobe?
11.5.2006 20:55:43   
muha1
Imamo 7 zobkov, ki jih še zmerom čistim z gazico. Sem pa že gledala taprve zobne ščetke. Bomo morali počasi nabaviti, da se navadi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 20:56:26   
mami darka
Prvi zobki se umivajo z gazo, zobne paste pa majhnim otrokom tako ne daješ, ker ni fajn, če jo poje. Daš mu jo šele, ko jo zna izpljunit. Imajo pa tut tiste posebne ščetke za prve zobke, ki si zraven še dlesni čoha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 20:59:20   
taška30
Taprve (sprednje) sem malo podrgnila z mokro gazo. Zdaj ima že spodnje štirice (kočnike) pa z zobno krtačko. Zobne paste še ne uporabljamo, pa jo še nekaj časa nimam namena, se mi ne zdi smiselno, dokler ne zna izpljunit.
Sicer se naša ne pritožuje kaj preveč, ko ji dam v usta krtačko, ampak definitivno pomaga, če se delam, kot da še sebi drgnem zobe, pa potem 'hecno' pljuvam, pa potem še njej, pa kar pusti in se reži zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 21:10:08   
simona2
Mi smo stari 8 mesecev in sem kupila zobno krtačko od Mam in je super (v Müllerju in je za starost od pet mesecev dalje). Na eni strani je kako za masirat na drugi pa so že prave ščetine. Jaz ji vsak večer pri kopanju ščetko malo namočim v vodo in ji na rahlo umijem oba zobka potem pa ščetko prime sama in si z masažnim delom malo masira, potem pa si da v usta zopet ščetinasti del in pri tem neizmerno uživa. Zanimivo je, ad si ščetke sploh ne potiska globoko v usta ampak jo uporablja izključno za masažo dlesni.

Zobne kreme pa še ne uporabljamo, pa mislim, da je še kar nekaj časa ne bomo, saj se mi zdi samo voda čisto OK pri tako "čistih" zobkih.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2006 21:42:58   
Grascakinja
Mi smo imeli od prvega zobka zobne "ščetke" iz Mullerja, kjer so 3 v setu, prva je kot eno grizalo, druga že bolj podobna ščetki, tretja pa je prava ščetka in mala je vedno sama čikala te ščetke. Ko smo osvojili eno, smo prešli na drugo. Jaz pa sem imela naprstno ščetko. Tako sem ji najprej jaz očistila zobke, potem je pa še ona počikala svoje.

Zdaj kljub temu, da imamo samo 4 zobke pri 10m, uporabljamo tudi že zobno pasto, ampak tisto, ki je ni treba izpljunit in jo otrok lahko je. (nenedent) Imamo tudi 2 pravi zobni ščetki za tako male otroke. Vsak večer si tako z veseljem "umije" zobe, da jo je radost gledat. Najprej jaz naredim svojih par potegov, ona pa potem popravlja za mano, v vsaki roki ima eno ščetko in enkrat si z eno drgne po zobih, enkrat z drugo. Pomoje bi še spala z zobno ščetko. user posted image  Upam, da bo te navade obdržala....

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2006 22:00:03   
Anonimen
Mi lahko poveš, kaj je to "nenedent" & kje se kupi? Mi imamo sicer tiste otroške paste, Vademecuum, zeleno & roza. A s te lahko poje?

Hvala za odgovor. Ampak tile zobje so mi res enigma user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2006 22:23:20   
skuštrana
Nenedent je zobna pasta brez fluora in se lahko pogoltne. Kupi se v lekarni ali pa v Sanolaborju, pride pa okoli jurja ( če se prav spomnim).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2006 0:11:36   
Kristina_1
Midva sva kupla v DM 3 ščetke v kompletu, zaenkrat mu zobe umivava s ščetko, ki je podobna preavi, le da ima gumaste 'ščetine'. Prakticiramo pa tako, da user posted image drži ščetko, jaz pa mu pomagam pri umivanju, nato pa mu pustim, da še sam malo trenira. Sem ga pa nekaj časa  opazonju zob.vi umivaal prsva začela z umivanjem zob, nosila v kopalnico, da me je opazoval pri umivanju zob. Imamo 10 mes.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2006 8:13:03   
lelaval
Moja ima baby ščetko - podobna je pravi. Si kar lepo 'čoha' po zobkih in dlesnih. Ampak najraje ima mojo zobno ščetko. user posted image Ko vidi, da si umivam zobe, začne tako delat, da sem mislila, da se ji je marija prikazala. user posted image  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?