2ursae
|
jaz tudi ne vem točno, v čem je razlika med tem forumom in Starši čvekamo. Pogledam oba, pa je, mi ni problem. Sama ju uporabljam tako, da na tem forumu postavljam bolj resna vprašanja, se pravi, če imam težavo, pa potrebujem nasvet, Starši čvekamo pa je bolj namenjen čvekam, ki so rodile isti mesec (no, razen nam, septemberkam, ki smo iz neznanih razlogov na forumu Po porodu) in zabavnejšim temam, kot so "dobili smo zobek", "upihnili smo prvo svečko", "moj mali je pa ušpičil to in ono" ... IZVIRNO SPOROČILO: balaena mene bolj motijo naslovi tem in mislim, da bi morali predvsem te moderatorji spreminjat in to vse neustrezne, ki niso na čvek forumih. se mi zdi, da jih je ogromno preslabo ali pa sploh ne definiranih v stilu Normalno? Kaj naj naredim? Eno vprašanje... včasih se spravim potem to odpirat in samo čas zgubljam, na začetku pa mislim, da bo kaj tudi zame uporabnega. se strinjam, to tudi mene precej moti - izguba časa. Me pa zanima nekaj, glede na to, da je forum Starši čvekamo na forumu Dojenček - kaj pa potem, ko moj mali ne bo več dojenček, kateri forum pri forumu Otrok je ekvivalenten temu? A zgode in nezgode, ali kako?