|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hotel Bellvue Mali Lošinj
10.5.2006 22:46:36   
Anonimen
Mogoče je katera izmed vas tu preživljala dopust. Zanima me čim več podatkov, hrana, namestitev, plaža, dogajanje v sami okolici... Potrebujem čimveč podatkov
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel Bellvue Mali Lošinj
11.5.2006 7:37:58   
darjatimci
V tem hotelu še nismo bili, smo pa bili v Čikatu in še marsikje na Lošinju in kar se tiče okolice in plaž ti lahko rečem,da je lepo.Tudi hotel izgleda lepo in urejeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 11:06:12   
ma19teja
Živjo!

Mi smo bili lani proti koncu septembra in smo na srečo ravno ujeli termin lepega vremena. Voda je bila še vedno primerna za kopanje (za odrasle), sinko je bil takrat star dobrih 9 m, sva ga samo v čolnu vozila. Imeli smo se krasno.

1. Hotel je na super lokacij - avto imaš v senci (fino pa ga je pokriti - borovci-smola) in mi smo imeli vedno vso robo za na plažo kar v avtu. Razen brisače in kopalke, ki smo jih sušili v sobi. Imeli smo pogled v park (nad fitnesom), tako smo imeli pogled tudi na morje (zastonj user posted image ). Hotel je čist, prav tako sobe. Osebje zelo prijazno od čistilk, kelnarjev,... sploh če si z otroci te vsi cartajo... Posteljnino in brisače ti menjajo, brisače lahko vsak dan. Hladilniček lahko v vsaki sobi najameš. Tudi sat TV je v sobi. Edino kar je bil pa velik minus - v hotelu ni bilo dvigalauser posted image . In smo voziček troškali po stopnicah in si predstavljaš prtljago... Mogoče v tolažbo. Letos naj bi pa že bil. Je pisalo v recepciji plan dela za leto 2006 ---- dvigalo.

2. Hrana zajtrk samopostrežen (vse kar ti srce poželi), večerje in kosila pa so 3 meniji, ki si jih dan prej po želji izbereš. Bolje bi bilo samopostrežno sam če ni ni. Se da pa s kelnarji tudi kaj zmenit. Jaz sem povedala, da ima mali alergijo na jajca in ker sva se dojila, smo vedno izbrali tako večerjo, da je bila za oba dobro. So mi šli zelo na roko.

3. Krasno za sprehajat, do Čikata, do mesta, ma kamorkoli... res super. V mestu ni nikoli dolgčas. Mi smo šli vsak dan zvečer na sprehod do mesta na sladoled... V hotelu sicer imajo neko zabavo, samo bolj za penzioniste. Verjetno pa se prilagajajo glede na termin. Septembra so tam itak samo penzionisti in družine z malimi frocki...

4. Plaža - imaš dve varianti pred nosom - peščen zalivček, ki je bolj rezerviran za mlade družinice (poleti zna biti gužva, ker res ni veliko prostora) in klasično betonirana, kjer so stopnice za not. Na obeh imaš malo naravne sence, sam ker so to borovci je mene motila smola. Tako smo imeli raje svojo marelo. Vse pa si lahko tam najameš.

Tko sem se mal razpisala, če te še kaj zanima mi piši na ZS.

Uživajte! Mateja

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 12:37:21   
TONČI.
Hotel Helios je čist zraven in imaš samopostrežni zajtrk in večerjo. Pa še cenej je. Hoteli so pa v borovem gozdičku, tako da je vedno senca. Pred hotelom Helios je tudi malo mivkaste plaže za otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?