|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaj po 3. cepljenju?!!
10.5.2006 22:26:54   
saschia
user posted image Doma imam 6. mesečnega sinka, ki je imel v ponedeljek tretje cepljenje. Prvič in drugič je imel malo reakcije, vročino čez 38°, malo slabe volje..nič posebnega..pri tem cepljenju pa je imel drugi dan malo vročine čez celi dan in sicer 37.3° in potem se je še zvečer pojavil na čelu majhen izpuščaj-pikica okoli pa rdečo. Najprej sem mislila, da ga je kaj oplazilo ali pičilo. Po tem, ko sem mu dala na ta izpuščaj svoje mleko je izginil.Ta enaki izpuščaj se je pojavil tudi danes zjutraj in zvečer. Po tem, ko sem ga spet namazala z svojim mlekom je izginil. Pojavi pa se vedno na enakem mestu.
Otrok je polno dojen, počasi ga navajam na domače kašice..npr. včeraj sem mu dala za probat dve žlički krompirjevega pireja vse na vodi narejeno, danes pa krompirjev pire skupaj z korenčkom..kar mu ni dišalo.Ne vem kaj si naj mislim, če se ta izpuščaj ne bi pojavil na enakem mestu 3x se sploh ne bi ozirala nanj.Razmišljala sem tudi na alergijo ampak pomojem bi dobil izpuščaje po celem telesu ne le tega enega..
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?