|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče nositi novih čevljev
10.5.2006 21:26:14   
Urška*
Ojla!

Ja, točno tako kot piše v naslovu. Smo bili včeraj v Hervisu in mu probam dva različna modela teniskov, pa se je začel tako jokati, da je bilo kar joj. Ok, pa sem mislila da mu pač kaj ne odgovarja. Gremo danes v Mass-a, mu spet probam ene teniske in spet jok. Gremo v Cicibana, se odločim za ene, mu probamo in spet jok. Še prodajalka se je čudla. Številka je ok, čevelj je tudi ok, tako da res nimam pojma kaj je zdaj to. Ja, ga potem v Cicibanu vprašam, če mu lahko nazaj obujem tiste stare čevlje, pa celi veseli reče jaaaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image  Mu doma spet probam dat gor, pa se začne jokat že ko vidi da grem proti njemu z novimi čevlji.
Saj ne vem kaj naj naredim, zimskih pa tudi ne more več nosit.

A se je kateri že zgodilo kaj takega??????

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče nositi novih čevljev
10.5.2006 21:30:23   
Anonimen
O ja, jaz poznam enega fantka, ki mu še sveže posteljnine niso smeli dati, kaj šele novih čevljev!user posted image  V trgovini, kejr so jih probavali, je dobil take rdeče fleke po telesu in obrazu od dretja, da jih je imel še vsaj en teden.
Ja nič, malo boš morala zakamuflirati za nekaj časa vse skupaj, saj ga bo minilo. Zdaj če ste toliko čevljev že poskusili, ste najbrž tzudi kakšne kupili, a ne? Če jih niste pa itak veš, kateri smo mu bili prav. Koliko je dete staro? Poskusi mu kakšen dan ali dva ali tri še dati stare čevlje gor, potem pa mimogrede, ampak s čimbolj zdolgočasenim obrazomuser posted image , po možnosti  ga zamoti še s kakšno glasbo ali risanko ali reklamo ali kar že iam rad, in mu na hitro obuj nove čevlje in hopa, že gremo.

(odgovor članu Urška*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2006 21:52:27   
Urška*
Ja, Splišni, kupili smo jih potem v Cicibanu. Žan pa bo kmalu star 17 mesecev. Upam da nam bo uspelo preit na nove čevlje. Bom upoštevala nasvet.user posted image

Hvala!

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 21:58:58   
Janeja
Ja poznam, moj Jan je tud tak. user posted image

Niti slučajno mu ne morem čevljev sama kupit, ker jih sigurno ne bo nosil. Edina rešitev je, da se opremim z jeklenimi živci in kupom dobre volje in ga na kak lep sončen dan odpeljem po nakupih. Zgleda pa to tako, da si jaz že prej nagledam en kup čevljev in jih potem mali samo probava. Od 10-15 različnih parov so mogoče eni, ki ga "ne bolijo". In tiste pol kupim. Pa obvezno mora v njih trgovino ene parkrat obhodit in prelaufat ker se mi je že zgodil, da tudi izbrani čevlji doma kar na enkrat niso bili več OK in so ga začeli bolet.  user posted image
Tako izbrane čevlje pa potem res pridno nosi in ni problema, ko se je treba obut.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2006 22:14:05   
Anja**
Moja Lana je pri letu in pol metala po celem Cicibanu nove čevlje, se zraven histerično drla:NEEEEEEE in jokala, kot da ji kožo odiram.

Ko si ji čevlje probal pa je zgledalo tako: jok kot da ji noge proč režeš.

Rešitev: Čevlje, ki so ji bili prav sem kupila in ji jih dala med njene priljubljene igrače, pa njeni najljubši igrači smo jih obuli. user posted image  Čez 4 dni jih je nosila.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2006 22:36:29   
Jančika_
Naš ima tako foro s kapami. Samo stare so dobre, tiste bi nosil tudi doma in za spat - a bohnedaj s kako novo pridet do njega, je naenkrat cel hudič. Ampak sem pogruntala, kako ga vržem na finto in res deluje. Ima namreč eno tako punčko-dojenčka, Betko. In karkoli oblečem Betki, hoče tudi on. Ravno v soboto sem mu kupila dve poletni kapi in je bila cela procedura, da sem naštimala Betko, pa da se je potem gospod odločil, da bo on tudi nosil kapo.

Nasprotno je pa na čevlje čisto ubrisan in sploh ne smem iti v trgovino z njim, ker si sezuje stare in si hoče obuti kakšne roza balerinke z bleščicamiuser posted image . Jao...

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2006 22:39:30   
Jančika_
Sem dala v album fotko te procedure. Tisto levo od Vasje z belo kapo je Betka z modro kapouser posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 23:27:47   
KODA
Ja meni,pri tamalem.Pri 2 letih je imel podobno foro.Nič novega,še posebej čevljev,ni hotel sprejeti.Pulovarje in majčke je kar vlekel s sebe,zraven pa tulil."ne bom,ne bom..."Čevlje,si je pa sezuval,pa še zabrisal,da so odleteli čez sobo.Ampak to je počel,samo če je videl,da je obleka nova in da mu hočem probat.Nekajkrat sem ga tudi tako okoli prinesla,da sem prej oprala,šele nato mu pokazala.Pri čevljih,pa nisem popustila.Sem ga kar obula,pa se je sezul,jaz pa hitro čevelj nazaj.Hvala bogu,da to ni dolgo trajalo,je prešlo.Ampak,še danes včasih cviknem,da mi ne bi ponovno kaj zakuhal...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2006 7:55:29   
DORI
Za te otročke je treba samo potuhtat kako jih lahko vržemo na finto, pa je mir.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2006 5:42:21   
LEJLA
ja ja tile nasi skoraj 2letniki

baje, da so zelo navajeni na svoj red in se "vsega" novega bojijo

mi smo imeli take "komedije" z bundo, kapo, cevlji, slincki, hlace,....

no za spomladne cevlje pa smo itak ze pricakovali upor in jok pa nas je mali prijetno presenetil
fora je bila, da sem si isti dan tudi jaz kupila nove superge in ene natikace za ocija
potem smo pa doma vsak svoje cevle sprobaval in jih hvalil
nouser posted image jih tisti popoldan se ni hotel dat na nogo in jih je le gledal
ampak zjutrej, ko sem mu rekla naj prinese cevlje, da gre v varstvo je pa, kar ta nove prinesel (tastare sem ze pospravila v posebno omaro) in smo jih obul brez problema

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2006 7:52:03   
Anonimen
ja naša tut za vsake nove čevle k ji jih probavam tul da jo bolijo. user posted image  ene so jo enkrat res  pa ne vem a je zdej to od tega ostal al kva. no sej pol k ji jih med brcanjem uspem na noge dat pa da jo na tle postavim pa da se gre v špegu gledat pol je pa recimo ok :)

(odgovor članu LEJLA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?