|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjava sluz
10.5.2006 10:13:02   
rdarci
Pozdravljene,

že dolgo časa vas berem, vendar do sedaj še nikoli nisem sodelovala pri debatah. S partnerjem se trudiva že 1 leto nauser posted image  vendar do sedaj še brez uspeha. 3 mesece sem že na Klomifenu, od 5 do 9. dne. Ta mesec sem delala PCT test, z njegovimi semenčicami je vse OK. Moja diagnoza so PCO. Menstruacijo imam sedaj na cca 35 dni. Ta mesec pa me je že od 20 dne dalje špikalo, 26. in 27. sem imela temnejši bel tok, sluz pa nožnici pa je bila temno rjava. Nato je bilo stanje spet OK, razen včeraj na 30. dan pa zopet ista pesem. Znake imam pa še vedno take kot pred M. Nočem še delati testa, da ne bi bila ponovno razočarana. Kaj mislite a je možno, da je to vse skupaj le vnezditvena krvavitev?

Lep dan,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjava sluz
10.5.2006 10:39:30   
Elysabeth
Možno, da je bila to vgnezditvena krvavitev...vendar jo ponavadi dekleta opisujejo bolj roza barve (jaz ti iz svojih izkušenj ne bi vedela povedati). Jaz ponavadi nimam pred user posted image  ne belega toka ne rjavega izcedka in sem se prejšnji mesec, ko sem bila v IVF postopku že veselila, da zdej pa bo user posted image user posted image , ker sem imela malo belega toka in nato rjavega izcedka...pa se je na koncu vsula.
To je moja stran zgodbe...žal s takim koncem....verjamem pa, da se bo oglasila kakšna z drugačnim koncem (user posted image user posted image )!
Želim ti, da bi čimprej postala user posted image !

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rjava sluz
10.5.2006 10:39:30   
naja78
počakaj še kak teden nato naredi test.ni nujno da ima vsaka ugnezditev.ne hiti in vzami 35 dan za test,da ne bo preveliko razočaranje.

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?