|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v križu
10.5.2006 8:17:25   
muki1
No, saj ne vem če je križ, ali je ledvica ali kaj, v glavnem bolečine so satanske.
Zjutraj recimo, ko vstanem, je vse lepo in prav. Potem v službi odsedim 8 ur in ko grem po malo v vrtec, me že kar fajn boli na desni strani. Mislim, da ni ledvica, ker sem prejšnji teden g. potožila o tej bolečini, pa me je enkrat lopnila po ledvici, pa me ni nič bolelo, tudi voda je bila okej, tak da predvidevam, da je križ, boli pa v levem ledvenem delu. Bolečina se potem do večera tako stopnjuje, da se zvečer več dobesedno ne morem premakniti na postelji. Včeraj ko sem hotela ugasniti luč, sem se vlekla po postelji, ker sploh več vstati nisem mogla user posted image . Potem se mi je bolečina razširila tudi na levo nogo, verjetno posledica čudne hoje user posted image .
Danes zjutraj - popolnoma nič bolečine, ampak glede na termin pojavljanja vem, da bo spet narasla do totalne bolečine prek dneva. Hja, očitno je, da mi nočni počitek zaleže.
Je imela katera med nosečnostjo podobne težave?
Obstajajo kakšne vaje, ki takšne bolečine blažijo? Za ležat ves popoldan mi res ni, pa tudi hčerko imam, staro dve leti, tak da skoraj ne pride v poštev user posted image .

Help. Lahko se tudi katera javi, pa me pride zmasirat, škodit ne more user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v križu
10.5.2006 12:41:51   
žiža
Tvoje bolečine so mi kar poznane. Le da mene grozno boli nekje v krajcih. user posted image  Menda gre za išjas in je hudo boleče. Noge se mi včasih kar ustavijo al pa klecnejo. Hodim kot ena 80letnica. Tudi mene najbolj boli zvečer v postelji in se le s težavo obračam user posted image  V prvi nosečnosti se mi je to začelo bolj proti koncu pojavljat, zdej me pa že od kakšnega 10tedna ornk špika.
Meni pomaga počitek. To sem opazila zdaj ko sem na bolniški in res počivam kar se da. Vzemi si par dni in počivaj pa boš vidla kako bo. Ja pa v službi tisto 8 urno sedenje tud zna biti razlog.
Čim manj bolečin ti želim, ker vem ni fletno sploh če imaš enega navihanca že doma.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2006 13:42:01   
muki1
Ja, točno tako je, tudi noge mi velikokrat odrevenijo.
Išias, praviš....mater, sem mislila da me bo ta čast šele na stara leta doletela. Pa hvala za odgovor, sem že mislila, da nobene ni med nosečnostjo v križu zbadalo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 13:58:44   
pupika
Evo še ena ki ima hude težave s križom, sem tudi jaz rekla, da sem kot ena 80 letnica, ki nič več ne more. Mene začne boleti že v službi po parih urah sedenja. znimivo v službi me boli v zgornjem delu križa, ko pa ležim in se vstanem pa s ekomaj vstanem in se težko raztegnem, tako da grem kar težko na WC. Upam, da bodo te težave kmalu minile, čeprav so prisotne že od začetka nosečnosti, vendar ne vsaki dan, sedaj pa sem v 23 tednu pa je vedno slabše, tako da me kar skrbi kaj šele bo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 8:24:22   
Dajanax
Hej! Tudi mene križ že hudo matra, sem v 22 tednu pa se počutim tudi kot 80letnica. Pri meni pa je približno takole: začelo se je nekje v 15t in se ves čas samo stopnjuje. Navadno je največji problem ponoči, če se nezavedno premaknem in dlje časa spim na hrbtu. Zbudim se v bolečinah in potem iščem rob postelje da bi se obrnila, ker zarad bolečin bokov, nog in križa ne morem premaknit. Najbolj me boli na levi strani, med križem in bokom in potem preide bolečina tudi v nogo, na katero ni šans da bi v tem momemntu stopila... Tudi moj možek mi pomaga ponoči da se obračam!!user posted image

Zjutraj pa je spet podvig vstajanje. Ugotavljam, da mi pomoč moža tu kaj dosti ne koristi in raje sama previdno kobacam kakšnih 5 minut in potem obsedim na robu postelje in čakam da ta-huda bolečina v nogi in kolku poide. Potem na silo odšepam na wc.... Čez dan je stanje malo boljše, če le ne sedim predolgo v enem položaju. Sedežna in vrtni ležalniki pa so spet poglavje zase... Tu sem ugotovila da je nabolje da si podložim pod ledveni del z blazino, potem se vsaj vstanem lahkouser posted image .

Zadnje dni razmišljam, da bi probala še z bolniško, mogoče bi počivanje čez dan pomagalo, v ponedeljek obiščem G, bom videla kaj mi bo povedal.

Sicer pa ob vsem tem jamranju sem vseeno vesela, da sm že v 23tednu in da me moj sonček skor na 20 minut spominja nase z brciakmi. Če bo samo križ tisti, ki mi bo delal sive lase do konca nosečnosti, bom pa tudi zadovoljna.

Upam da je katero križ že medtem nehal boleti!! Drugače pa se javim v ponedeljek in poročam kaj mi bo povedal G (razen to da je to v nosečnosti normalno user posted image user posted image ).
Lep dan, čim manj bolečin in čim več brcik!!!!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!