muki1
|
No, saj ne vem če je križ, ali je ledvica ali kaj, v glavnem bolečine so satanske. Zjutraj recimo, ko vstanem, je vse lepo in prav. Potem v službi odsedim 8 ur in ko grem po malo v vrtec, me že kar fajn boli na desni strani. Mislim, da ni ledvica, ker sem prejšnji teden g. potožila o tej bolečini, pa me je enkrat lopnila po ledvici, pa me ni nič bolelo, tudi voda je bila okej, tak da predvidevam, da je križ, boli pa v levem ledvenem delu. Bolečina se potem do večera tako stopnjuje, da se zvečer več dobesedno ne morem premakniti na postelji. Včeraj ko sem hotela ugasniti luč, sem se vlekla po postelji, ker sploh več vstati nisem mogla . Potem se mi je bolečina razširila tudi na levo nogo, verjetno posledica čudne hoje . Danes zjutraj - popolnoma nič bolečine, ampak glede na termin pojavljanja vem, da bo spet narasla do totalne bolečine prek dneva. Hja, očitno je, da mi nočni počitek zaleže. Je imela katera med nosečnostjo podobne težave? Obstajajo kakšne vaje, ki takšne bolečine blažijo? Za ležat ves popoldan mi res ni, pa tudi hčerko imam, staro dve leti, tak da skoraj ne pride v poštev . Help. Lahko se tudi katera javi, pa me pride zmasirat, škodit ne more .