Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca - VPRAŠANJE 9.5.2006 20:40:44
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pravkar izpolnjujem vlogo za zanižano plačilo vrtca. Vse kul, do tam, kjer moramo vpisati svoje premoženje oz. natančneje Stanovanje ali stanovanjska hiša, ki se ne uporablja za bivanje. Namreč, gradiva hišo, ki je spravljena pod streho, tudi sveže vpisana v zemljiško knjigo (nekako pač moraš dobit kredit, magari s hipoteko), vendar pa v njej še ne živimo, saj so le goli zidovi in streha nad njimi. Ali se objekt v izgradnji tudi vpiše v premoženje družine? Logično bi bilo, da se, saj verjetno občine ne briga, a imamo od teh zidov kaj ali ne, glavno, da jih imamo, a ne.... Mater, tele vloge so pa mimo, res. Not moram vpisat tudi staro garo na 4 kolesih, ki še eno plačo ni vredna. Pa v vlogo za otroški dodatek moraš napisat odškodnine iz nezgodnega zavarovanja. In podobne neumnosti. No ja.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca - VPRAŠANJE 9.5.2006 20:43:22
|
|
|
|
jasnika
|
saj pa si lepo napisala kaj ti piše, zato po moje JA je potrebno vpisat lp
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca - VPRAŠANJE 9.5.2006 21:10:38
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ali se objekt v izgradnji tudi vpiše v premoženje družine? Ne, tega ti ni potrebno vpisati, saj je to objekt s katerim si boste rešili svoj stanovanjski problem in šli na svoje. Tudi moja sestra je imela isti problem, ko je izpolnjevala obrazce, pa se je na občini pozanimala in so ji povedali, da ji tega ni potrebno vpisati.
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo vrtca - VPRAŠANJE 9.5.2006 21:21:24
|
|
|
|
Grascakinja
|
Evo, hafi, točno to sem mal prejle razmišljala, ko sem že oddala začetni post! Ker, ko bomo v hiši, se je tudi ne bo vpisalo v obrazec, saj bo takrat to naše stalno prebivališče. Zdaj pa itak nismo v svojem stanovanju, torej nimamo nič dodatnega premoženja, s katerim razpolagamo. Ampak, človk mora vprašat. Čudna so pota papirologije. Pa sem se spraševala, če moram v obr. za otroške dodatke vpisat odškodnino, pol možno da moram tud hišo k je v bistvu še nimam ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?