|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potreba?!
9.5.2006 19:32:17   
Anonimen
Danes bom anonimna. Zakaj? Zato,  ker je tema delikatna in nočem, da za mano kažejo s prstom. Upam, da razumete. Če pa katero/keterega tako zelo moti, pa naj temo spregleda in ignorira. Hvala.

Z možem sva skupaj 5 let. Sva poročena. Načrtujeva tudi podmladek. Morda čez nekaj let. Ne mudi se nama. Vse je v redu. Nekaj pa me moti. Z možem imava redne spolne odnose (vsak dan). Vendar mož kljub temu vsak dan še skoči na internet in se samozadovoljuje ob gledanju golih najstnic. To počne takrat, ko mene ni zraven. Ko sem zunaj ali v službi ipd. Ko včasih slučajno pogledam zgodovino računalnika, vidim, da je bil na teh straneh in takrat mi ni vseeno.
Zakaj on to počne? Zakaj mu jaz nisem dovolj? Zakaj je meni dovolj samo on? Ali se samo meni dogaja to? Morda pretiravam?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potreba?!
9.5.2006 19:34:45   
Anonimen
PIKA 74...A SI TI???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2006 20:10:16   
Anonimen
očitno je pr dedijih to tko....tut midva sexava zlo pogosto, čeprav sem sama tik pred porodom, mu ga pa kdaj samo obdelam, pa tut on mene z jezikom, ker mi penetracija zadnji mesec ne paše večuser posted image

Morem pa rečt, da sem ga zadnji mesec začela razumet, zakaj poleg mene in vseh užitkov, ki mu jih dajem rabi še klipe iz računalnika...kadar sem sama doma-sploh zdej v nosečnosti sem tut sama ful potrebna in se večkrat na dan usedem za računalnik, ob filmčku se obdelam in grem daljeuser posted image
On to ve in ga ne moti...še vedno pa sem mnenja da bolje za računalnikom doma kot kje drugje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2006 20:18:45   
pika74
Ja vešde user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2006 21:31:25   
Marogica
V bistvu ne vem, zakaj potrebuje poleg vsakodnevnega sexa še toliko samozadovoljevanja. Lahko, da nisi njegov tip ženske(govorim o spolni fantaziji), pa si takšno ogleda na internetu, mogoče bi želel sexati večkrat na dan, mogoče.......Mogoče bi bilo najbolje, da ga vprašaš, zakaj je tako.

p.s. Ko bodo otročki tu, bo ta želja vsaj za polovico upadla, zaradi utrujenosti, neprespanih noči in pomanjkanja energije. Garantiranouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2006 9:15:19   
Anonimen
Ojojojoj dejte no nehat! Pa kaj je to takega? Pa naj si ga šibne pobč, sej mu ne bo roka odpadla user posted image .
Moj to počne vsak večer preden gre v postlo, (men ne paše k lezem proti koncu nosečnosti), mene pa to sploh ne moti. Najprej mu je blo nerodno, če sem ga zalotla, sam sem mu dopovedala, da ga pred mano pa res ni treba bit sram in da če bi vedel kolkrat na dan si jo jaz šibnem, pol bi mu blo lahk nerodno, ker mu delam konkurenco user posted image .
Tko da, čeprav imata doma redne spolne odnose, to ni nič takega če se igra še sam z sabo. Pač paše, zakaj pa ne? Sej te ne vara z svojo roko user posted image !

< Sporočilo je popravil sramezljivka -- 10.5.2006 9:28:17 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2006 9:23:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vendar mož kljub temu vsak dan še skoči na internet in se samozadovoljuje ob gledanju golih najstnic. To počne takrat, ko mene ni zraven. Ko sem zunaj ali v službi ipd. Ko včasih slučajno pogledam zgodovino računalnika, vidim, da je bil na teh straneh in takrat mi ni vseeno.

Praviš, da gleda slike nagic...pa kaj pol. To še en pomeni, da si ga tudi šiba zraven. Pa četudi si ga, to ni nič takega. JE pa res lepo pogledat kako fajn telesce...moško ali žensko.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 11:58:32   
Teni_
Mene tudi ne moti, če gleda. Pa naj. Če bi bili kakšni fajn moški gor, bi jaz tudi gledala. Logično. Moti me samo, ko mi spravi zarai tega kak virus na računalnikuser posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?