Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček na sprednjem sedežu 9.5.2006 14:59:26
|
|
|
|
asso
|
Ne komplicirajo nič. Jaz sem našo v lupinici vedno vozila na sprednjem sedežu (ko sem bila sama) tako, da sploh ni problemov. Lp asso
|
|
RE: dojenček na sprednjem sedežu 9.5.2006 15:00:43
|
|
|
|
DORI
|
Jaz sem mojega Lukca vozila na prednjem sedežu, ampak mora biti obvezno obrnjen kontra vožnji. Sva šla tudi v Italijo in na Hrvaško, pa ni nobeden nič kompliciral.. Važno, da imaš airbag izključen (tudi za to sem imela potrdilo). Lep dan
|
|
RE: dojenček na sprednjem sedežu 9.5.2006 15:09:59
|
|
|
|
amy26
|
DORI, kakšno potrdilo ba potrebuješ za airbag, saj je na armaturi označeno da je izklopljen
|
|
|
|
RE: dojenček na sprednjem sedežu 9.5.2006 15:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Amy, potem ne rabiš potrdila. To je verjetno pri avtih, ki nimajo stikala in je treba dat na servisu fiksno izklopit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.