Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špinača in pire krompir 8.5.2006 9:47:21
|
|
|
|
bebe&jaz
|
Jaz sem mjemu prvič dala krompir - pire kmalu, nekje pri 5,5 mesecih. Špinačo pa kasneje, nekako pri 7 mesecih. Kako jih pripraviš je odvisno od tega, kaj navadno daješ v špinačo in pire, ko jih pripravljaš za vas, ta velike, in ali si dojenčku vse te sestavine že uvedla, npr. kislo smetano,... Jaz naredim enako za vse, seveda pa za nas odrasle kasneje še dodatno začinim hrano (česen, dodatna sol,...) lp in dober tek!
|
|
|
|
RE: špinača in pire krompir 8.5.2006 9:48:09
|
|
|
|
kati*
|
jaz sem mu ponudila pri 6,5m. Zamrznjeno špinačo (2-3 kocke špinačke) sem skuhala kar v vodi + malo kravjega mleka (na začetku sem kuhala le v vodi, zdaj pa počasi dodajam vedno malo več kravjega mlekca) in krompirček posebej skuhala v vodi, pol pa sem dodala malo margarine in naredila pire.
|
|
RE: špinača in pire krompir 8.5.2006 11:32:16
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem ji nekje pri 9 mesecih. Sva se 6 mesecev samo dojile. Sem pa naredila za vse in tam odvzela vstran zanjo.
|
|
RE: špinača in pire krompir 8.5.2006 12:37:43
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem dala okoli 7 meseca.Pire-skuhala sem krompir,ga čist malo solila,ga pretlačla s paličnim,dodala maslo in kislo smetano.Špinačo pa sem skuhala v vodi,solila je nisem,ker je tak krompir slan.Potem sem oboje skupaj zmešala,pp. še dodala k.smetano.Zraven sem ponudla kuhan rumenjak.
|
|
RE: špinača in pire krompir 10.5.2006 16:55:57
|
|
|
|
tincci
|
Jaz sem prvič ponudila danes, pri 6.5m. Skuhala 2 kocki špinače na vodi, posebej skuhala krompir, ga pretlačila, zamešala k špinači potem pa gor 2 žlici aptamila. Brez soli. Pa je ful lepo jedla.
|
|
|
|
RE: špinača in pire krompir 10.5.2006 21:17:24
|
|
|
|
Dashenka
|
Kmalu po dopolnjenem 4m, ko smo uspešno začeli z uvajanjem sadja in zelenjave. Pripravila pa sem enako, kot za naju z možem: Špinča (vedno sveža, nikoli kupljena, zmrznjena): špinačo sem oprala, vrgla v krop in jo zblanširala, odcedila, ožela, na drobno sesekljla in jo vgla v ponev z malo oljčnega olja ter zalila s pljunkom alpskega mleka (za naju z možem kasneje še posolila in popoprala): Pire: odcejen krompir, skuhan v slani vodi sem pretlačila skupaj s stopljenim koščkom masla v alpskem mleku Po dopolnjenem 6m, pa sem hčerki dodala še v trdo kuhan rumenjak. Za kuho sem od samega začetka uporabljala alpsko 1,6 mleko, ki ga imamo v hladilniku za jutranje kave. Za pitje pa še sedaj pri 15m uporabljamo adaptirano mleko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?