|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BRCIKE OTROKA
8.5.2006 8:53:52   
PUPA2
Sem v 33tuser posted image  in se mi zdi, da moj otročiček zadnja dva dni ne brca več toliko in tako intenzivno kot je do sedaj. Zanima me ali je to normalno in kolikokrat na dan bi moral brcniti, da ni potrebno sumiti, da je kaj narobe oz. da ni?

Hvala vam za odgovore že v naprej, saj me je malo strah.....user posted image

Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRCIKE OTROKA
8.5.2006 9:15:35   
milla
Pobrskaj na forumu pri dr. Pušenjaku. Parkrat je že napisal glede štetja brcik- mislim, da ti bo njegov odgovor najbolj pomagal. Drugače pa se pomiri, sigurno je vse vredu.

LP

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 9:51:09   
kati*
zdaj je tvoja bebica že tako velika, da nima več prostora za brcanje, kakor ga je imela prej. Vsekakor pa ga moraš čutiti, a ni nujno da so to močne brce. Če pa te bo resnično skrbelo, pa se posvetuj z G.

lp, K

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 10:10:21   
Naja31
Če se prav spom im, moraš našteti vsaj 10 gibov v 24ih urah.
Če imaš občutek, da jih je manj,pokliči tvojega G. TE bodo dali na CTG in preverili če je vse ok.
Je pa res, da proti koncu ne čutiš tipičnih brc, ampak bolj premikanje otroka, kot eno valjenje v trebuhu. Mali ima manj prostora. Ampak čutiti ga pa moraš.

Jaz sem 2x bila pri G ker se mi je zdelo, da ne brca, pa je bilo vse ok. Raje 1x prevečkrat kot 1x prepozno.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 8.5.2006 10:11:05 >

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 10:19:54   
ElaM
Ojla,
midva greva jutri v 34t. Brcanje se je zelo spremenilo, ni več brcanje, ampak premikanje otročka. Čutim, kot valovanje trebuha, vidi se tudi na zunaj. Če pa me slučajno brcne, mi pa kar sapo vzame.user posted image
Je pa moja pika zelo aktivna, 10 brc oz. premikov, lahko naštejem že ob 6 zjutraj.
Poskusi spiti kaj mrzlega, ali pa malo zmasiraj buščka in se bo user posted image  zihr odzvala.
Drugače pa pokliči G, bolje 10X preveč, kot enkrat premalo.
Srečno.

:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2006 13:23:00   
Anonimen
nam so na materinski šoli rekli da v 24 urah 9 krat....

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2006 13:48:06   
Alisa
Jaz sem glih dons govorila z gin. pa mi je rekla, tko kot je že Lina napisala. Ni ti treba skrbet bebica raste in ima vedno manj prostora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2006 20:28:36   
PUPA2
Punce hvala z tolažbo. Sem pa v pon. šla k svojem g. , ki me je pregledal, dal napotnico za v bolnico in CTG. Tam so me kar obdržali na opazovanju 2 dni (do danes). Vse je ok za zdaj. Dali so mi kartonček, kjer moram od 9h do 21h čekirati premike otroka in jih beležiti (najmanj 10 na dan). Tako je to, samo, da je vse ok.

Hvala vsem skupaj še 1x.

LP.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2006 17:36:38   
andreja25
ojla!
brcike od otroka boš čutla vsaki teden manj oz.manj izrazite ker mu zmanjkuje prostora za gibati,vendar pa deset brcik moraš čutit na dan ker drugače je dobro da se oglasiš v porodnišnici.

PDP.3.6.2006user posted image

(odgovor članu PUPA2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?