|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stranski učinki klomifena
7.5.2006 10:38:07   
mozart
pozdravljene,
v tem tednu sem pričela jemati klomifen tablete in imam grozne stranske učinkuser posted image . Občutek imam kot da sem vsa "zadeta", glava je težka kot kamen, pa tudi vrtoglavica mi ne prizanaša. S tem vtrenjem in slabostjo je res kriza. Dajte mi povedat kako dolgo se vam je to dogajalo. Tolažim se s tem, da me bodo vse te težave pripeljale do user posted image in posledično douser posted image .

hvala in lep pozdrav iz Prekmurskega konca.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stranski učinki klomifena
8.5.2006 12:44:04   
mozart
Kaj res nobena ni imela teh težav?

l.p.

Mozart

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 13:16:17   
Elysabeth
Mogoče ti lahko jaz pomagam....sicer je že 2 leti od tedaj, ko sem jemala Klomifen. Kaj ti lahko povem? Da so bili to (zame) grozni meseci. Imela sem vse stranske učinke, ki jih ti opisuješ, poleg tega, da me je še medenica bolela. Po treh mesecih sem prekinila s terapijo sama od sebe, ker res nisem več zdržala, kljub močni želji po user posted image . Kasneje...po preiskavah.... sva pa celo izvedela, da zaradi slabega moževega spermiograma čakava na IVF postopek.
Mnenja so pa različna. Ene je pripeljal do željenega user posted image  brez, druge z stranskimi učinki. Enim celo ni ratalo....
Tako da, upam in želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image !

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 13:40:33   
Anonimen
JAz sicer nimam nobenihj težav ob jemanju Klomifena - sedaj jemljem že tretji ciklus. Sem pa opazila, da sem se začela rediti user posted image , tako da jutri začnem z hujšanjem user posted image . Sicer še ne vem, s kakšnim, ker to ni ravno zame, ampak teh šlaufov pa ne prenašam več.user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 17:21:19   
Copatka
jaz sem imela kar precej stranskih učinkov - napihnjena sem bila ko strela, lulala sem vsakih 5 minut, bolelo me je v obeh jajšnjihok, prvih nekaj dni sem bila sitna, živčna, depresivna....ko naj bi prišla menstra, je prišel samo nek rjav izcedek, trajal 5 dni in konec. noseča pa nisem bila. utrazvok mi je pokazal cisto (majhno) na enem jajčniku.  sem se odličila, da "od vsega hudega" še malo brez klomifena poskusiva, saj je bilo pri mojih stranskih učinkoh še seksat težko.  ampak se mi zdi, da je 1/2 vsega psiha, ker se 10000x bolj opazujemo, ko jemljemo klomifen in potem verjetno najmanjšo bolečino doživiš  še huje, kot je v resnici...

mah, kaj čmo... POGUMNO NAPREJ!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?