Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stranski učinki klomifena 8.5.2006 12:44:04
|
|
|
|
mozart
|
Kaj res nobena ni imela teh težav? l.p. Mozart
|
|
|
|
RE: stranski učinki klomifena 8.5.2006 13:16:17
|
|
|
|
Elysabeth
|
Mogoče ti lahko jaz pomagam....sicer je že 2 leti od tedaj, ko sem jemala Klomifen. Kaj ti lahko povem? Da so bili to (zame) grozni meseci. Imela sem vse stranske učinke, ki jih ti opisuješ, poleg tega, da me je še medenica bolela. Po treh mesecih sem prekinila s terapijo sama od sebe, ker res nisem več zdržala, kljub močni želji po . Kasneje...po preiskavah.... sva pa celo izvedela, da zaradi slabega moževega spermiograma čakava na IVF postopek. Mnenja so pa različna. Ene je pripeljal do željenega brez, druge z stranskimi učinki. Enim celo ni ratalo.... Tako da, upam in želim ti, da čimprej zagledaš !
|
|
|
|
RE: stranski učinki klomifena 8.5.2006 13:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sicer nimam nobenihj težav ob jemanju Klomifena - sedaj jemljem že tretji ciklus. Sem pa opazila, da sem se začela rediti , tako da jutri začnem z hujšanjem . Sicer še ne vem, s kakšnim, ker to ni ravno zame, ampak teh šlaufov pa ne prenašam več.
|
|
|
|
RE: stranski učinki klomifena 8.5.2006 17:21:19
|
|
|
|
Copatka
|
jaz sem imela kar precej stranskih učinkov - napihnjena sem bila ko strela, lulala sem vsakih 5 minut, bolelo me je v obeh jajšnjihok, prvih nekaj dni sem bila sitna, živčna, depresivna....ko naj bi prišla menstra, je prišel samo nek rjav izcedek, trajal 5 dni in konec. noseča pa nisem bila. utrazvok mi je pokazal cisto (majhno) na enem jajčniku. sem se odličila, da "od vsega hudega" še malo brez klomifena poskusiva, saj je bilo pri mojih stranskih učinkoh še seksat težko. ampak se mi zdi, da je 1/2 vsega psiha, ker se 10000x bolj opazujemo, ko jemljemo klomifen in potem verjetno najmanjšo bolečino doživiš še huje, kot je v resnici... mah, kaj čmo... POGUMNO NAPREJ!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?