|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 10:35:25   
Anonimen
 
user posted image user posted image user posted image
Vem, da sem nerodno/čudno napisala naslov, ampak sem v manjši dilemi.

Približno teden dni me muči rahla slabost bolj ali manj čez cel dan, ne gre mi na bruhanje, samo tako čudno mi je. Začne se, ko kaj pojem, ko vstanem mi nikoli ni slabo.

Imam  dojenčka, M po porodu še nisem dobila in v prvi nosečnosti mi ni bilo slabo, zato ne znam vsega skupaj povezat. Če se bo nadaljevalo grem v lekarno po test, ampak vaše izkušnje me vseeeno zanimajo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 12:23:58   
mika
Pri meni se je slabost začela v 6 tednu in sem najprej imela okus po kovini. potem pa nisem prenesla vonja jajc. ko sem samo vidla jajca mi je šlo na bruhanje. Bruhala nisem veliko. slabo mi je bilo približno osem tednov. Mislila sem, da mi nikoli v življenju ne bo več boljše, ker mi je kasneje smrdelo vse od jajc do svežega zraka. vsa hrana, ki sem jo imela v ustih je imela fuuuuuj okus.

lp, mika 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 15:11:55   
Ninica
Tudi meni je vse smrdelo od 7. do 16.  tedna nosečnosti. Ful mi je bilo slabo. Začelo se je tako, da mi je bilo slabo najprej samo po jedi zjutraj, nato se je nadaljevala slabost tako da sem bruhala že samo, ko sem odprla hladilnik ali pa ko sem stopila v kuhinjo (bog ne daj, da bi kje ostala zunaj kakšna hrana!), ko sem stopila v samopostrežbo - sem se kar obrnila in nazaj ven, smrdel mi je tudi pomivalni stroj z čisto posodo, skratka vse čisto ali umazanouser posted image . bruhala sem takoj, ko se m se zjutraj dvignila z postelje in to čisto kislino. Groza, še shujšala sem. Ampak je pa minilouser posted image

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 15:45:44   
Naja30
Jaz pa nisem bruhala, mi je pa (še kar) včasih tako grdo slabo, da bi raje bruhala, pa ne morem. Tudi meni vse smrdi, najbolj pa močne dišave kot je ravno opravno perilo npr.

Če ti bo slabo zaradi user posted image  tega verjetno ne boš sfalila, ker je to drugačna slabost kot tista "klasična"  Včasih me sicer malo spominja na trebušno gripo, ker čutim, da slabost prihaja iz trebuha. user posted image   Ne znam opisat, nekako tako.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 18:31:18   
mtina
Meni je bilo slabo od 9. tedna do 14. tedna. Čez cel dan, vsak dan, zvečer sem bruhala, vonji so se pa kar množili od kruha v pekarni do jajc. Vse mi je smrdelo. Da o kavi  in cigaretah ne govorim.

Lp, Tina

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 19:47:58   
bori1
Sem v 34. tednu in mi je že od 7. tedna slabo. Bruhala sem sicer samo nekajkrat, tudi "smrdi" mi ne nič z izjemo piščančjega mesa (pečeno, surovo, kuhano,...), mi pa vsakič ko pojem malo večji obrok, kar še vedno, da se razumemo ni niti pol običajnega vsa hrana nekje ne žlički ostane in se potem šetam med školjko in posteljo. Praviš, da imaš dojenčka, pa če si samo kakšno virozo staknila in si še vedno občutljiva po porodu?? Mislim, da se mi je prvič nos (posledično tudi želodec) šele v nekem 6. ali 7. mescu po prvem porodu za silo "unesel"....

lp, Bori1

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
7.5.2006 22:57:12   
alfa
Ju dont vona nov......, ko je prenehala sem se na novo rodila, na srečo (če se temu lahko reče srečea) je trajalo samo od 6 - 12 tedna.
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
8.5.2006 7:43:44   
A_A
Pri meni je slabost trajala od 8. do 12 tedna. Predvsem proti večeru je bilo vedno slabše. Nikoli nisem bruhala. Me je pa grozno napenjalo (prebava se mi je ustavila, plini so se kopičili), tud rignit ali prdnit nisem mogla user posted image

Najbolj mi je bilo (in mi je še vedno) slabo v kopalnici: vonji od vseh krem, geli za tuširanje ipd. - vse mi smrdi kot da bi bilo pokvarjeno. Pa tudi sopara, ki nastane od vroče vode s tuširanjem, nič kaj blagodejno ne vpliva name. user posted image

Hrana in ostalo (kava, mehčalec) mi ni nikoli smrdelo.

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
8.5.2006 8:17:07   
MarijaPo
Meni je ful stvari smrdelo (ampak vecinoma samo hrana) in slabo mi je bilo, kot bi se kaj zagiftala, najhujs je bilo cez dan, najbrz zato, ker sem se v sluzbi zivcirala in potem mi je bilo se bolj slabo.
Najhujs je bilo, ko sem enkrat obaro skuhala in mi je potem cela kuhinja smrdela se kake 2 meseca. Grozljivka.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
8.5.2006 13:57:36   
A_A
Hm, sem se zdajle spomnila, ko je MarijaPo razlagala:
men je blo tud enkrat slabo po hrani, in sicer je mož pekel palačinke-  ojoj, še dva dni mi je smrdelo v stanovanju, takrat sem pa res komaj zdržala!

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako zgleda nosečniška slabost
8.5.2006 18:58:27   
Naja30
A-A, kot da sebe berem pri tvojem zgornjem postu!! Od tvojega prvega stavka do predzadnjega, ker pri meni drži tudi, da mi smrdi mehčalec!user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)


Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!