|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pomaga pri vnetem grlu pri otroku?
6.5.2006 22:30:24   
ona
Danes smo se šli vozit z biciklom in spotoma na sladoled,čez ene dve uri pa je začel sin (7 let) tarnat,da ga boli grlo.Zdaj ga pa že ful boli in razen čajev,nimam pojma kaj naj mu dam.Sem mu dala tudi eno žlico CALPOL-a.
Zdaj bo šel v posteljo,zato me zanima kaj mu lahko sploh še dam za te bolečine v grlu?!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pomaga pri vnetem grlu pri otroku?
6.5.2006 22:41:56   
Ezi
Kaj pa granobil tablete? Propolis,med?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2006 23:18:22   
Magi*
poglej mu v žrelo: če je samo rdeče, potem naj pije čajčke z medom, pa v lekarni vprašaj kaj priporočajo za otroke. če so poleg rdečine tudi bele pike (take gnojne pikice - ne moreš zgrešit), pa takoj k zrdavniku.

Vnetje žrela in/ali grla je zoprno in traja dolgo, tisto drugo je pa lahko angina.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2006 17:18:58   
niki5
Pomaga, če redno vlažiš grlo, kar pomeni da pogosto piješ tekočino. Meni je najbolj pomagalo, da sem pila po požirkih in tako vlažila grlo in čaj od kamilic pomiri vnetje oz sluznico. Kalcij naj bi pomagal pri zboljšanju sluznice. Jaz imam najraje Panthol tablete, prevri če so tudi za otroke primetne, vem da so dovoljene med nosečnostjo. Meni so vredu, ker niso tako agresivne kot ostale in imajo kalcij. Plus tisto kar so že zgoraj napisale.. med in podobno..
Če je kaj hujšega bo pa tako potrebno k zdravniku.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2006 21:38:39   
sergy
Polovico zelene septolete plus (glede na leta )pomaga sigurno v roku 10 minut.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2006 15:03:50   
PiaM
Mentomed ali propomed, pa topli čaji, ne vroči, raje brez limone ker to še bolj draži grlo.

(odgovor članu sergy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?