Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 6.5.2006 22:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, vsem! Zadnjič sem pisala, da me zanima če je kateri že pokazal test pozitivno preden naj bi dobila No, jes sem prejšnji mesec imela 9.4., se pravi, da če je od takrat minilo 28 dni, bi jo morala dobiti danes 6.5, ampak ker nimam rednih bi jo lahko dobila tudi 9. Fora je v tem, da sem včeri naredila test, first minute, pa mi je pokazal rahlo črtico! Danes pa sem ga iz radovednosti ponovila, pa je bila črtica lepo vidna, s tem da je kontrolna črtica rdeče barve, pozitivna pa bolj roza barve! Ali to pomeni da sem noseča, kajti ful me špika po jajčnikih, psihično sem na tleh, ker me skrbi, da nebi bil spet SS, tako kot za silvestra lansko leto, pa še dabrostona ni za dobit. Aja, pa prsi mam ful boleče, kot bi imela zatečene! Kaj če test laže? Ravnokar imam pred seboj 2 pozitivna testa, pa ne morem vrjet! Je možno da sem noseča, po tolkem živciranju in trudu? O sem imela tam od 20 do 25. 4! Ima katera podobne izkušnje? PROSIM ZA ODGOVOR!!
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 6.5.2006 22:16:09
|
|
|
|
šnucika
|
Po mojem kar si srečka ....! Čestitke pa srečno dalje!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2006 7:16:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 7:32:11
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz mislim, da si zagotovo srečka . Držim pesti, da bo vse o.k., ti pa le čimprej javi in razkrij še svojo identiteto nam radovednicam .
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 11:43:41
|
|
|
|
iwa
|
Čestitam srečka ! Pa veliko sreče še naprej!
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 11:59:30
|
|
|
|
eva1
|
Ja seveda si -ćestitke ! Kje pa si kupila omenjen test?
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 13:58:12
|
|
|
|
zupancdam
|
Lep nedeljski pozdrav! Ja, vedno se podpisem pod anonimno, ker nisem registrirana na svojem rač, ker mi net ne dela! Drugače sem pa Mateja! Odgovor za Evo:test sem kupila na nasem bencinskem servisu, mamo jih kakšna 2 meseca, drugače pa uporabljam CB. Mal me skrbi, ker me tam dol pika, kot bi dobila AMPAK NE POGOSTO, tak, da ne vem če sem ! JUTR NAREDIM ŠE CB, PA BOMO VIDELI! Želim vam veliko, veliko sreče pri in upam ,da vsem kmalu uspe!
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 17:42:55
|
|
|
|
Elysabeth
|
Jaz bi tudi rekla da si !!! Če si imela ovulacijo od 20-24.4. kot praviš, potem bo kar držalo . Za vsak slučaj pojdi še na odvzem krvi, kjer mislim da ti bodo le potrdili nosečnost! Srečno!
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 19:45:06
|
|
|
|
Ocenia
|
Čestitke !
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 7.5.2006 20:16:40
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 8.5.2006 19:56:53
|
|
|
|
kasija78
|
Če test pokaže, bo pa kar držalo. Čestitke !!!
|
|
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 10.5.2006 19:30:13
|
|
|
|
Suana
|
čestitke
|
|
RE: TEST POKAZAL POZITIVNO PRED PRIČAKOVANO M. 10.5.2006 19:53:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tudi iz moje strani sprejmi čestitke.Če ti je test pokazal pozitvno bo kar držalo,da si naša nova srečka . LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?