Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:31:24
|
|
|
|
TaRe*
|
hojla jaz bi pa prosila za pomoč. Ko se je rr modernizirala,sem si po Vesninih navodilih uštimala tale programček,porihtala nekaj slik,naredila albumček,vse ok. Zdaj pa že nekaj časa poskušam delat z njim,pa mi ne rata.Ne vem,kaj sem ušpičila.Vglavnem,ko kliknem na slikco...uredi,se mi pokaže slikca(tale program-saj razumete,ne),vendar le za trenutek.Istočasno se mi spodaj prikaže ikonca,to pa je tudi vse.Nekaj torej ne dela,vendar kaj... A mi lahko kdo pomaga...rada bi si pomanjšala nekaj slik,pa nov avatar bi si naredla,pa ne morem nič
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:36:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz kr z desno miškino tipko kliknem na sliko in potem na Resize Picture izberem Medium in to je to
|
|
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:46:19
|
|
|
|
TaRe*
|
Jaz imam v slovenščini,torej...urejanje.Vsaj prej sem tako delala,pa je šlo. Zdaj pa kliknem to,pa ni nič....NIČ
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 6.5.2006 21:48:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz bi zbrisala program in ga še enkrat naložila
|
|
|
|
RE: Microsoft Office picture manager 7.5.2006 7:31:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, kje je možno dobiti ta program, pa če je možno v slovenščini. Hvala za vašo pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.