|
RE: Vztrajne, 6. dan, Š 6.5.2006 20:32:35
|
|
|
|
bobek05
|
Priznam, da sem grešila in se kesam... Z: ananas K: enolončnica (grah, korenček, krompir, česen, čebula) s henovkami (ampak jih jaz nisem jedla) V: lubenica + speštani krompir + solata (naj obrazložim: zvečer smo šli na birmo, ampak pred tem sem bila že tak lačna, da se mi je meglilo, pa sem malo lubenice pojedla - v bistvu sva čakala, da se mali zbudi in da gremo na V, in mali se je zbudil pol ure kasneje in tam same plošče, pa toliko meseka in peciva, da sem imela sline v ustih, jaz pa sem jedla pretlačen krompir pa malo mešane solate) vodo še vedno POZABIM pit! najboljše, da si na čelo zalepim pa me potem vsaki spomni, ki ga srečam ja, za jutri vam že zdaj povem, da bom GREŠILA... ne vidim izhoda ali kako bi lahko NE GREŠILA... Gremo na (SPET!!!) na birmo, tokrat na Primorsko in kako lepo prosim naj jaz moji teti rečem pri bajti polni ljudi, da bi pa jaz jedla testenine, ko sem 100%, da bo vse razen tega P.S.: Prosim, ne mi rečt naj jem solato, ker moja teta je izvrstna kuharica, če pa kaj njenega ne maram, pa je to definitivno zelena solata (ne vem, čuden okus v glavnem)... tak da jutri se ne bo časa javit, ker bom ves dan na poti, sem pa že zdaj hotela povedat, da se bom že vnaprej grizla in kesala...eh, človek postane kar slabe volje (čez 14 dni pa poroka )
|