|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   folna kislina??
5.5.2006 21:46:43   
jasnika
mene pa zanima, če vse ki načrtujete oz delate nauser posted image , jemljete folno kislino?jaz jo sedaj že dober mesec jemljem, pred 5 leti ko pa sem bila tudi noseča pa sploh nisem vedela za fk in mi je ginekologinja niti ni omenila, pa sem takrat zanosila v prvo pa čez nosečnost nisem imela nobenih težav, pa tud hčerka je sedaj zdrava.
lp

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: folna kislina??
5.5.2006 21:55:42   
Elysabeth
Ja...načeloma naj bi jo jemala, ja. Zelo je zaželjeno če se jemlje že v fazi načrtovanja, nič hudega pa tudi ni če se jo začne jemati takoj ko izveš da si user posted image . Tudi jaz sem jo jemala nekaj mesecev, potem pa prekinila....če pogledam nazaj bi jo sedaj jemala že 2 leti user posted image , ker še vedno čakam magični +!
Ker pa vidim, da enega otroka že imaš...ti toplo priporočam! Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2006 12:02:49   
iwa
Men je G rekla da je folna pač preventiva ki ne more škodit in lahko sam pomaga pri razvoju v prvih 3 mesecih nosečnosti. Pa glede na to da je to vitamin ki nima škodljivih učinkov, si mislim zakaj pa ne bi naredila vse kar lahko za zdravo user posted image . Jest jo jemljem že 3 mesece pa šele prvi mesec delamo na user posted image . Pa čimprej vsem želim user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2006 15:55:32   
ribicau
Ojla!

Tudi jaz jemljem folno kislino. 31.3. sem prenehala s KT in sedaj pridno delamo. Takoj ko sem prenehala s KT sem pričela s folno kislino, in sicer 2 tabletki na dan, ker sem pač jemala KT. Zanima pa me, če moram ko zanosim, še vedno jemati 2 tabletki na dan ali potem samo eno?

Hvala in lp

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2006 16:35:36   
inja2
Ojla!

Tudi jaz jem folno že nekaj mesecev, od kar delava na user posted image . Mi je pa ginekologinja rekla da je čisto dovolj da pojem eno tabletko na dan.
Upam da vse čimprej zagledamo user posted image

lp, m

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?